BI analyst-developer
Infohos Services cvba
Oostkamp, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw profiel We zoeken voor deze functie een collega met kennis van datawarehouse concepten en BI-methodologie ervaring met ontwikkeling binnen Microsoft SQL Server BI Suite (SSIS, SSAS, SSRS) kennis van een BI-rapporteringstool.

Kennis van Power BI is een bijkomend pluspunt een sterk analytisch vermogen verantwoordelijkheidszin een leergierige, resultaatgerichte en pragmatische ingesteldheid Ons aanbod Werken in een innovatief ICT-bedrijf waar een 'no-nonsense' cultuur centraal staat Een open werkomgeving waar motivatie, kwaliteit en diversiteit hand in hand gaan Een filevrije omgeving met een vlotte verbinding naar E40 en E403 Een flexibele arbeidsregeling met aandacht voor een goed evenwicht tussen werk en privé Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen Opleidingen op maat van jouw noden Solliciteer vandaag nog! Wil jij ben ons aan de slag?

Stuur je CV en motivatiebrief naar hr infohos.be.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier