Project manager bouwheer
Whoohoo
Gent, Belgium
1 dag geleden

Over de functie

Je waarborgt de visie en kwaliteit van de bouwheer doorheen de prestigieuze projecten!

Jij neemt de effectieve start tot einde van het project op jou. De communicatie tussen architect, studiebureau, overheid, loopt dan ook via jou.

Daarbij wordt er samen het voorontwerp, bouwaanvraag, uitvoeringsdossier bepaalt. De effectieve aanbesteding en opvolging van het project neem jij ook onder jouw hoede.

Daarbij waarborg jij de visie en kwaliteit van de projectontwikkelaar.

Functie eisen

 • Je bent een industrieel ingenieur bouwkunde, aangevuld met minimaal 3 jaar ervaring als project manager
 • Over het bedrijf

  Bij deze bouwheer staat prestige, kwaliteit en klantenservice voorop. Ze ontwikkelen dan ook residentiële projecten met de nadruk op esthetiek, duurzaamheid en innovatie.

  Massaproductie is dan ook niet aan hun besteed.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier