Cost Modeller
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Samen met je collega’s bouw en optimaliseer je activity-based costing-modellen om bepaalde kosten(veranderingen) in de supply chain van Colruyt Group te berekenen.

Een uitdagende job voor iemand die graag businessprocessen analyseert en zelf graag programmeert in SQL.

Je gaat aan de slag binnen de afdeling Business Analytics & Insights van Colruyt Group. Op vraag van de interne partners (diensten binnen Colruyt, OKay, Retail Partners Colruyt Group ) ontwikkel en optimaliseer je costing models in E-Guide en SAS Cost and Profitability Management.

Die modellen geven de interne partners inzicht in de kosten en productiviteit van bepaalde producten, processen of diensten.

De eerste stap? Een goed zicht krijgen op de behoeften en businessprocessen van de interne partner. Op basis van de functionele vereisten begin je dan aan de ontwikkeling of optimalisering van het costing model.

Je programmeert zelf in SQL en werkt met E-Guide en SAS CPM. Je maakt rapporten, geeft presentaties over de werking van je model en voert ook inhoudelijke (ad hoc-) analyses uit.

Deze job is geknipt voor iemand die analytisch sterk is en ook over de nodige technische IT-skills beschikt. Je helpt de supply chain binnen Colruyt Group mee te optimaliseren en werkt nauw samen met tal van interne partners.

Hou je van modellering, data cleaning en analyse? Dan is dit een uitdagende job binnen een bedrijf in volle groei.

Je werkt in Halle. Twee dagen per week kan je vanuit een regionaal kantoor werken.

 • Kennis en ervaring Je hebt een masterdiploma en bij voorkeur al enkele jaren ervaring als data analyst of cost modeller.
 • IT-vaardigheden Je kan programmeren in SQL en hebt een goede kennis van business intelligence-tools zoals SAS Activity-Based Management en SAS Enterprise Guide.
 • Analytisch vermogen Je kan grote hoeveelheden data clusteren, verwerken en analyseren.
 • Klantgericht Je werkt nauw samen met interne partners. Je begrijpt hun behoeften en businessprocessen en kan het louter technische aspect overstijgen.
 • Communicatief vermogen Je bent in staat om complexe boodschappen helder en duidelijk te communiceren. Je werkt nauw samen met verschillende partners en je geeft regelmatig presentaties aan kerngebruikers en het management.
 • Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels. Kennis van Frans is een plus.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier