Operator (M\/V)
Accent
Oost-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Als Machine-operator productie bent u verantwoordelijk voor : ? Ontvangst en inname grondstoffen met oog voor hoeveelheid kwaliteit en conformiteit?

Mengen van grondstoffen volgens opgegeven formule tonnage en productieopdracht? Persen van de gemengde grondstoffen volgens de regels van de goede praktijk?

Kruimelen en zeven naar gevraagde grootte en bijregelen op basis van staalnames? Bedienen van diverse machines in functie van het productieproces?

Controle van de machines en van de voortgang van het productieproces? Uitvoeren van technische controles op de installaties en signaleren van eventuele afwijkingen?

Uitvoeren van klein algemeen onderhoud

Als machine operator productie beschikt u over onderstaand profiel : ? U bent in het bezit van een diploma in een technische richting?

U bent in het bezit van een heftruckattest? U spreekt / leest / schrijft Nederlands en / of Engels? U heeft een eerste werkervaring of intensieve stage achter de rug in de productie?

U bent bereid om in 2 / 3 ploegen te werken

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier