Industriële reiniger
IMPACT Geel
Olen, BE
3 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Je werkt voor een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriëlereiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten.

Functieomschrijving

Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren vanreinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachtenuitvoert.

Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen eneen stuk geautomatiseerd met industriële machines.

Om met deze machines te kunnen / mogenwerken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten tebehalen.

De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij inprincipe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn : leidingen doorspuiten, riolering kuisen,beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties vanproductiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz

De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren,dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over.

Wij werken 24 / 24 en 7 / 7, ditbetekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komtminder vaak voor.

Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken.

Functie-eisen

Wij zijn opzoek naar iemand die enorm gemotiveerd is en toch al enkele jaren aantoonbare rijervaringheeft met een B of C rijbewijs.

In ons bedrijf hechten wij veel belang aan enthousiasme, gedrevenheid,flexibiliteit en veiligheidsbewust werken.

Als chauffeur komt je ook veel in contact met klanten, dus eenvlotte communicatie is altijd meegenomen. Naar communicatie toe met de collega's is het belangrijkdat je goed Nederlands spreekt, leest en schrijft.

Dit om er maar voor te zorgen dat alles duidelijkwordt overgebracht naar iedereen en om elkaars veiligheid te garanderen.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een groeiende onderneming. Wij bieden een veelzijdige job aan met een zekereverantwoordelijkheid. Wij bieden een competitief loon + extra legale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier