Projecttekenaar (m/v)
Konvert Interim Eeklo
Eeklo, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Eeklo zijn wij op zoek naar een projecttekenaar. Jouw functie : - Je staat in voor de initiatie en opvolging van de uitvoeringsdossiers van zeer uiteenlopende staalconstructies.

Je maakt de materiaalbestellingen op, bereidt het productiedossier voor de werkplaats en het montagedossier voor de werf voor en stelt tenslotte de eindafrekening op.

 • Je coƶrdineert de contacten tussen de productieleider, de werfleider en het tekenbureau. - Performante 3D tekensoftware staat ter beschikking om de staalconstructies driedimensionaal te modelleren en te detailleren.
 • Vanuit deze tekensoftware geef je met zin voor detail vorm aan de werkhuistekeningen en de montagetekeningen. - Daarnaast werk je de montagetekeningen uit van bruggen, sluisdeuren of hoogbouwprojecten en volgt de technische vragen van de montage op.

 • Je werkt nauw samen met de projectleider, de projectingenieur en jouw collega's tekenaars. Zij staan steeds ter beschikking om jou in te wijden in de fascinerende wereld van bruggen, sluisdeuren en hoogbouwprojecten.
 • Zowel voor schoolverlaters als mensen met ervaring.

  Aanbod

  Diensten van het bedrijf of de klanten technisch ondersteunen. De vraag identificerenRuwe schetsen, schema's met onderdelen, systemen, subeenheden of eenheden uitwerken.

  Dimensies bepalen voor onderdelen, subeenheden of eenheden. Functionele, fysische, dimensionele, structurele of geometrische vereisten voor onderdelen, producten, .

 • bepalen en berekenen. Onderdelen, subeenheden of eenheden bestuderen en ontwerpen. Plannen met details, subeenheden of eenheden uitwerken en aanpassen.
 • Specificaties en de prijs van onderdelen, subeenheden of eenheden bepalen. Stuklijsten van de plannen en technische dossiers samenstellen en aanpassen - Een technisch gevarieerde en uitdagende job met verantwoordelijkheid waarin je kan meewerken aan internationale projecten.

 • Je komt terecht in een bedrijf in volle expansie waar belang gehecht wordt aan inzet en beroepsfierheid. - Je kunt mee evolueren binnen een snel groeiend en innoverend bedrijf in een internationale context.
 • Je maakt deel uit van een sterk geĆ«ngageerd team. - Een competitief salarispakket aangevuld met een aantal extralegale voordelen.
 • Optie vast na geslaagde interimperiode. Je kan onmiddellijk opstarten.

  Vereiste kwalificaties

 • Je hebt ervaring of beschikt over het juiste diploma. - Je heb kennis van Autocad, MS-Word en MS-Excel. - Ervaring met TEKLA is een pluspunt maar geen absolute noodzaak.
 • Kennis van Frans en Engels is een pluspunt. - Je bent een echte teamplayer en zet je altijd volledig in om opdrachten vlot en nauwgezet af te werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier