UCC SUPPORT ENGINEER | Telecom affiniteit/ervaring
EyeTech Solutions
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

UCC Support Engineer - TakenpakketJij zal het aanspreekpunt worden voor technische issues, waarbij je instaat voor de 2nd en 3rd line support.

Het analyseren van problemen, aanbieden van oplossingen en het escaleren naar de aangewezen personen zullen jouw verantwoordelijkheden zijn.

Je zal zorgen voor installaties en configuraties bij klanten, waarbij je dagelijks in aanraking komt met VoIP en andere telecomapplicaties.

UCC Support Engineer - ProfielZe zoeken zowel juniors als seniors, dus heb jij net je bachelordiploma behaald of kan jij rekenen op de nodige jaren ervaring dan kom jij in aanmerking!Jij kan je perfect uitdrukken in het Nederlands, heb je kennis van de Franse taal dan is dit zeker een meerwaarde.

De technische ondersteuning zal voornamelijk remote gebeuren, maar je bent ook flexibel om on site te gaan. UCC Support Engineer - AanbodJe komt terecht bij een groeiende organisatie, waar je kan rekenen op een aantrekkelijk bruto jaarsalaris dat kan oplopen rond €50.

000. Uiteraard is dit afhankelijk van jouw kennis en ervaring.Daarbovenop zal jij je kunnen verplaatsen doorheen het verkeer met jouw bedrijfswagen, zeg ook tankkosten vaarwel met een eigen tankkaart.

Je rekenen op een uiterst voordelige groeps- en hospitalisatieverzekering, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de toekomst.

Alsook zal jij beschikken over maaltijdcheques, een laptop en een GSM, in dit dynamisch bedrijf kom jij niets te kort!Oefen een functie uit waar je de nodige vrijheid krijgt, dankzij thuiswerkdagen plan jij je agenda zelf in.

Waar wacht je nog op? Solliciteer meteen! Bekijk onze website voor meer jobs : www.eyetechsolutions.com

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier