Commercieel adviseur
Actief Interim Ninove
Ninove, E Flanders, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Ben je klant- en resultaatgericht? Lees dan zeker door Je focus ligt op actieve verkoop en op het afsluiten van een verkoopsgesprek in een concrete bestelling.

Je peilt naar de behoeften van klanten en maakt een offerte in lijn van deze noden. Hierbij heb je oog voor klantentevredenheid.

Daarnaast verkoop je waar nodig financieringen, accessoires en onderhoudscontracten, zorg je voor een onberispelijke uitstraling van de showroom en doe je de nodige opvolging en administratie.

Functie-eisen Een eerste commerciële ervaring in de autoverkoop. Stipt in het telefonisch opvolgen van leads en offertes.

Diploma algemeen secundair onderwijs. Klantvriendelijk, sociaalvaardig, oplossingsgericht en bouwt aan langetermijnrelaties.

Je werkt voortdurend aan je eigen netwerk. Flexibel. Zaterdagwerk en salonweekends zijn een must. Je blinkt uit in empathie en vriendelijkheid, dat merk je op het eerste zicht.

Je bent creatief en neemt initiatief. Een communicatieve teamplayer die gaat voor het groepsresultaat. Oog voor orde en detail in zijn / haar administratie.

Taalvaardig in het Nederlands, Frans en Engels. Notie van Duits is een pluspunt. Arbeidsvoorwaarden Tewerkstelling in een groeiend familiebedrijf Een boeiende werkomgeving met een collegiale sfeer Een aantrekkelijke verloning in functie van prestaties, aangevuld met extralegale voordelen.

De mogelijkheid om je talenten maximaal te ontwikkelen Interne vorming en gecertifieerde opleidingen Is deze job iets voor jou?

Contacteer ons dan op het nummer 054 31 06 50 of stuur een mail naar actief.ninove actief.be Je kan ons ook bereiken via WhatsApp op het nummer 0471 90 14 60.

Je kandidatuur zal de eerstvolgende dag bekeken worden door ons team en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier