Food & Beverage Medewerker
Ramada Plaza Antwerp
2018 Antwerpen
1 dag geleden
source : Student.be

Company description

Het Ramada Plaza Antwerp is een stijlvol viersterrenhotel dat gelegen is in het hart van het zakelijke district en op een boogscheut van het historische stadscentrum van Antwerpen.

Met 210 eigentijdse en comfortabele kamers, een ruime waaier aan catering faciliteiten en maar liefst 1,000 m2 meeting en event capaciteit, dit verdeeld over 13 multi-functionele zalen, is het Ramada Plaza Antwerp de ideale locatie voor zowel zaken- als recreatief toerisme.

Job description

Als kelner ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening in het restaurant, je reageert op de verwachtingen en de wensen van de gast.

Je staat in voor het serveren van dranken en gerechten. Ook zorg je voor het opnemen van de bestellingen, noteren van de reservatieaanvragen en het afrekenen in het restaurant.

Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid :

 • Voor de dienst : zorgen voor de mise-en-place van de za(a)l(en), het dienstmateriaal, het buffet, de frigo. Poleren van bestek en glaswerk, assisteren bij de opbouw van zalen en noteren van reserveringen;
 • Tijdens de dienst : onthalen van de gasten en ze begeleiden naar hun tafels, geven van menu- en drankenadvies, bestelling opnemen en deze hierna ook bedienen, indien nodig zelf de maaltijden bereiden, dranken klaarmaken, rekening opmaken en controleren, met geld omgaan, tafels opruimen en terug indekken, permanent attent zijn voor de noden en de wensen van de gasten, behandelen van klachten, bestelling doorgeven aan je verantwoordelijke, buffetten klaarzetten, banqueting, roomservice opnemen / bereiden / wegbrengen, ;
 • na de dienst : op- en afruimen, mise-en-place klaarzetten voor de volgende dienst, opbergen en schikken van het bedieningsmateriaal, technische defecten melden.
 • Searched Profile

  We zoeken iemand die zeer flexibel is ingesteld, zelfstandig kan werken, zeer klantvriendelijk en service gericht, betrouwbaar en sociaal is.

  De uren kunnen varieren van de ochtend tot de avond en kunnen gepresteerd worden van maandag tot en met zondag.

  We offer

  Wij bieden een gevarieerde en afwisselende studentenjob in een 4 sterren hotel. Er zal een opleiding op de werkvloer worden voorzien

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier