Expediteur Luchtvaart
Adecco
Zaventem, Vlaams-Brabant, Belgium
6 dagen geleden

Heb je ervaring in de logistieke sector en heb jij interesse in de luchtvaart? Dan is deze job misschien wel iets voor jou!

Je zal tewerkgesteld worden in het Logistiek centrum in Nossegem.

Je organiseert en behandelt de administratieve aanvragen voor externe transporten en volgt transportproblemen nauw op.

Je zorgt voor de verpakking en labelling afhankelijk van het type goederen, het transporttype (land, zee, trein, lucht) en de bestemming.

Je houdt een duidelijk overzicht van de dangerous goods en voorziet de juiste verpakking en documentatie voor de transport van deze goederen.

Je brengt de vereiste documenten, nodig voor (inter)nationaal transport, in orde en volgt de facturatie voor de klanten, partners en suppliers nauw op.

Je bent contactpersoon voor firma’s die vragen hebben met betrekking tot leveringen, afhalingen en douane-procedures. Hierbij breng je ook de verschillende diensten op de hoogte van wijzigingen rond Import / Export.

Als verantwoordelijke voor douanedossiers, zorg je ervoor dat alle vergunningen up to date blijven en er tijdig verlengingen aangevraagd worden.

Je bent eveneens contactpersoon voor zendingen van de NATO.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan gaan we graag met jou in gesprek! Stel je online kandidaat en nemen we zo snel mogelijk contact op!

Bij vragen neem gerust contact op : spreekt vloeiend Nederlands, en hebt een goede kennis van het Frans en Engels.

Je hebt minimum 5 jaar ervaring in internationale IMPORT en EXPORT (Land, zee, lucht), met voorkeur in de luchtvaartsector.

Je hebt ervaring met douane vereisten voor interne en externe partners en suppliers.

Je hebt ervaring met expediteurs vertragingen en claims management.

Indien je een Dangerous Goods’ certificaat hebt, is dat een groot pluspunt.

Je hebt een goede kennis van de kans om samen met onze klant bij te dragen aan het aanbrengen van luchtvaartexpertise aan hun klanten.

Profiteer van een competitief pakket en ontwikkel je vaardigheden om bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

Dit is een opdracht op lange termijn. Je start met een interimcontract van 6 maand. Na deze periode kan er een vast contract volgen, maar dit is geen garantie.

Dit wordt nog intern bekeken door onze klant.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier