Storage Manager
Jan De Nul
Zelzate, Oost-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Als Storage Manager beheer je de magazijnen in Zelzate en Kuhlmannkaai op logistiek en technisch vlak. Je staat in voor de operationele opvolging en ondersteunt de Foreman zodat een vlotte en correcte dienstverlening naar de interne diensten verzekerd is.

Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn.

 • Je stuurt een team van magazijniers gepast aan, met aandacht voor de prioriteiten.
 • Je coördineert de verschillende onderhouds- en reparatiewerken op de site in opdracht van de technische dienst en volgt deze werken ook operationeel op.
 • Hierbij heb je oog voor kwaliteit en de te behalen deadlines. Je geeft feedback naar de betrokken partijen indien nodig.

 • Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad, zowel fysiek als administratief.
 • Je garandeert de veiligheid en kwaliteit van de logistieke processen.
 • Je werkt en denkt mee aan constante optimalisatievoorstellen die het magazijn efficiënter maken.
 • Occasioneel verplaats je je naar ons office in Aalst voor overleg.
 • Je beschikt over een Master of Bachelor diploma en kan een technisch inzicht aantonen vanuit je opleiding of ervaring. Je beschikt over leiderschapscapaciteiten en een sterk probleemoplossend vermogen.

  Een vlotte kennis van Nederlands en Engels is een vereiste. Een vlotte communicatie en rapportering, alsook zin voor initiatief en zelfstandigheid zijn cruciaal. Je kan vlot omgaan met PC.

  Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

  Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

  De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .

  Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier