Ervaren Projectcoördinator HVAC & Sanitair (m/v)
Konvert Office Brugge
Brugge, BE
2 dagen geleden

Profiel

Het installatiebedrijf specialiseert zich in sanitaire en HVAC uitrusting. De werven bevinden zich in West- en Oost-Vlaanderen.

Jij wordt telkens voor één of enkele werven verantwoordelijk voor de volledige praktische organisatie en de totaaluitvoering van het luik technieken.

Dit zowel op technisch, commercieel als op financieel-administratief vlak. Nadat je de onderhandelingsfase succesvol hebt afgerond, stuur je onze eigen medewerkers en onderaannemers aan om de projecten vlot te laten verlopen.

Wekelijks zit je samen met de bouwheer, de algemene aannemer, de architect, enz. om de evolutie van de technische werken op de voet op te volgen.

In nauwe samenwerking met het bouwteam slaag je erin om steeds weer kwaliteit neer te zetten, binnen de vooropgestelde planning en met de gewenste financiële resultaten.

Daarnaast kan ook onze offertedienst rekenen op jouw expertise en kennis. Voor een excellente voorbereiding van hun dossiers is jouw visie op de aanpak, mogelijke varianten, aan te vragen offertes enz.

van onschatbare waarde. Dit takenpakket laat een aangename afwisseling toe tussen voorbereiding op kantoor en opvolging ter plaatse op de werf.

Aanbod

Bevoorradingsbehoeften bepalen en bestellingen uitvoeren. De aanvoer van leveringen, materieel en bouwmateriaal controleren.

De inplanting en beveiliging van de werf en opslagzones bepalen. De activiteiten van het personeel plannen en de werkposten verdelen.

De ploegbazen technisch bijstaanNoden aan mobiliteit en vorming bepalen. De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullenDe gegevens analyseren.

De voortgang en conformiteit van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan. De werf, de planning, de bouwwijze en de voorschriften aan de betrokkenen voorstellen.

Funderingen, een geul, een sluisbedding controleren. Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren. Informeren en communiceren over de voortgang en moeilijkheden op een werf.

Samen met een klant een werf opleveren. Vanuit de uitvoeringsplannen de technische, materiële en financiële middelen bepalenDe werkmethodes optimaliseren.

Specifieke attesten van het personeel controleren Op je eerste werkdag krijg je een mentor toegewezen die je bijstaat en begeleidt en je krijgt een op maat gemaakt opleidingstraject.

Je geniet van een familiale werksfeer, een aantrekkelijk loon, inclusief bedrijfswagen en 32 vakantiedagen, het collectief bouwverlof volgend.

Vereiste kwalificaties

Je behaalde een master in elektromechanica, klimatisatie of gelijkaardig. Je hebt minimum 2 jaar ervaring binnen de wereld van technieken en beschikt over een uitgebreide kennis van HVAC, sanitair en elektriciteit.

Je bent een geboren onderhandelaar en organisator die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Je bent een flexibele doorzetter met sterke people skills die als geen ander teams kan aansturen.

Je bezit een natuurlijke commerciële flair en houdt van financiële verantwoordelijkheid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier