Operator 2 ploegen
AGO Jobs & HR
Ardooie, West-Vlaanderen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Na een grondige opleiding zal je zelfstandig instaan voor het afvullen en inpakken van diepvriesgroenten. Je bent verantwoordelijk voor een volledige verpakkingslijn waardoor je alle deeltaken grondig kent en zelf kan doen wanneer het nodig zou zijn.

Door jouw toedoen, verloopt de verpakking vlot en worden problemen op de lijn snel en efficiënt opgelost.- Je hebt de volledige controle over de lijn- Je stelt de machines in voor het behalen van een maximaal rendement en kwaliteit (snelheid, gewicht, .

 • Je lost de operationele problemen op de hele verpakkingslijn op en communiceert aan teamleider en techniekers wanneer nodig- Je haalt in samenspraak met de teamleider, de juiste recepten af en stelt bij waar nodig.
 • Je voert regelmatig controle op de metaaldetectie uit- Je communiceert ook met alle collega's aan de lijn.- Je draagt veiligheid hoog in het vaandel en volgt de procedures over hygiëne en kwaliteit nauwgezet op.
 • Je doet kwaliteitscontrole op het verpakte product- Je hebt een A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring- Bij voorkeur heb je ervaring in de voedingssector en ervaring met het bedienen van machines.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt initiatief- Je bent communicatief zodat je goed rapporteert aan teamleiders, techniekers, bedieners van de lijn etc.
 • Je kan goed met de computer werken- Je bent een flexibel ingesteld
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier