CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE VOEDING
Hays Kortrijk
Heuvelland, West-Vlaanderen, België
3 uur geleden

Heuvelland commercieel medewerker organisatorisch en communicatief sterk Nederlands Frans voltijds 1081230

Over de organisatie

Deze organisatie is een van de belangrijkste producenten wereldwijd van diepvriesproducten voor private labels. Een sterk groeiend productiebedrijf, internationaal actief.

Het familiebedrijf staat garant voor korte en open communicatielijnen, snelle beslissingen en het nakomen van gemaakte afspraken.

Jouw nieuwe functie

Als commercieel medewerker kom je terecht in een ruim team. Je beheert je eigen klantportfolio, die zowel Europese als Internationale accounts bevat.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en transporteurs zowel via mail als telefonisch. Je verwerkt de inkomende orders van A tot Z : van input tot organisatie en opvolging van het transport.

Verder geef je de klant informatie over de levertermijnen en behandel je, wanneer nodig, de klachten. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en kwaliteitsdienst.

Je streeft telkens naar maximale klantenservice.

Jouw profiel

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt minstens over een master- of bachelordiploma, enige werkervaring is een pluspunt.

De focus ligt op Nederlands en Frans. Elke andere taal is uiteraard een plus. Verder denk en handel je steeds klantgericht en ben je iemand die van nature een vlotte babbel heeft.

Daarnaast ben je op administratief vlak sterk en plaats je graag de puntjes op de 'i'. Je beschikt over een goede kennis van MS Office en kennis van SAP is een troef.

Wat krijg je hiervoor terug?

Deze organisatie biedt jou een uitdagende functie aan binnen een aangenaam bedrijf. Een omgeving waarin jouw inzet zeer gewaardeerd wordt.

Je werkt in een internationale omgeving waarin je dagelijks de kans krijgt om je te bewijzen. Tot slot krijg je een marktconforme verloning gebaseerd op jouw ervaring en type diploma.

Boven de 20 wettelijke verlof dagen, krijg je 6 extra adv-dagen.

Solliciteer direct op deze vacature

Heb je interesse in deze vacature als customer service medewerker in regio Ieper? Klik dan op 'Solliciteren' en stuur een up-to-date cv.

Telefonisch kan je contact opnemen met Renée Delarue op +32 (0)56 / 23.04.63. Is deze vacature niet precies wat je zoekt, maar ben je wel op zoek naar een andere positie, neem dan contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw ambities.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier