Administrator Logistics
H.Essers
Wilrijk
7 uur geleden

Voor onze vestiging te Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Administrator Logistics .

Als administrator logistics sta je in voor de administratieve ondersteuning van inkomende en uitgaande vrachten (de te laden en / of lossen goederen van de klant).

Je begeleidt chauffeurs aan het loket, bent verantwoordelijk voor de opmaak van de juiste documenten en geeft deze mee met de transporteurs.

Het meeste van jouw tijd spendeer je echter aan het voorraadbeheer waarbij je ervoor zorgt dat de voorraad, zowel inkomend als uitgaand, overeenstemt met de weergave in het eigen intern systeem, het extern klantensysteem en de fysieke werkelijkheid in de hal door nauwgezet stockbeheer en herstellen van fouten.

Je verzorgt de rapportering aan de klant, opvolging van de goederenstroom en hebt regelmatig contacten met klant, carriers, chauffeurs en interne magazijniers.

Je takenpakket bestaat uit :

 • Verzekeren van het administratieve luik van het inbound en outbound-proces voor een vlotte werking van de operaties zodat zowel chauffeur als klant en firma tevreden zijn.
 • Begeleiding van de chauffeurs aan het loket om ze wegwijs te maken binnen deze organisatie (en magazijn).
 • Streven naar een zo hoog mogelijke stock accuraatheid d.m.v. opvolging van de goederenstroom om een goede dienstverlening naar de klant te garanderen.
 • De weergave in systemen (zowel intern als extern van de klant) met de werkelijkheid vergelijken en indien nodig afwijkingen analyseren en oplossen.
 • Onderhoud van continue contacten met de klant om deze up to date te houden en de klanttevredenheid te waarborgen.
 • Je werkt in dagdienst en rapporteert aan de Team Leader.

  Jouw profiel

  Je behaalde minimum een bachelordiploma en hebt achtergrond in of feeling met logistiek.

  Je hebt bij voorkeur reeds affiniteit opgebouwd in de logistieke sector en beschikt over een een goed inzicht in logistieke- / transportprocessen.

  Je vindt initiatief nemen iets vanzelfsprekend en hebt de nodige maturiteit om problemen tot een goede oplossing te brengen en / of te anticiperen op eventuele problemen.

  Je hebt een analytisch denkvermogen en een hands-on mentaliteit.

  Je bent nauwkeurig, punctueel, stressbestendig en flexibel.

  Je werkt graag in teamverband.

  Zeer goede kennis van het Nederlands en Engels, andere talen zijn mooi meegenomen (om chauffeurs verder te helpen).

  Goed overweg kunnen met Excel en Word. Kennis van AS400 is een pluspunt.

  Wij bieden

  Je kan je aan een boeiende, uitdagende job verwachten met heel veel afwisseling. Als familiaal bedrijf is de sfeer bij H.

  Essers ongedwongen en is direct overleg met je collega’s een natuurlijk gegeven. Wij dragen onze waarden zijnde ondernemerschap, betrouwbaarheid, positivisme, zorg en eenvoud, hoog in het vaandel.

  Bij H.Essers, als internationale en innovatieve logistieke speler, richt je het vizier ver over de landsgrenzen heen.

  In ruil voor je inzet bieden we je een aantrekkelijk loon met een uitgebreid pakket extralegale voordelen. Ook voorzien we een opleidingspakket op jouw maat en zijn er stevige doorgroeimogelijkheden dankzij onze (inter)nationale expansie.

  Share AddThis Sharing Buttons

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier