Magazijnverantwoordelijke
Manpower
Lubbeek, Vlaams-Brabant, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, een internationale speler op de transportmarkt, zijn wij op zoek naar een Magazijnverantwoordelijke. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren en motiveren van de magazijnmedewerkers en voor de opvang van nieuwe medewerkers.

Bovendien sta je in voor de dagelijkse aanpassing van de indeling van het personeel o.b.v. wisselende volumes en eventuele afwezigheden.

Enkele van jouw andere verantwoordelijkheden bestaan uit het geven van instructies voor wat betreft het correct sorteren, laden, lossen en intern transporteren van zendingen, het uitvoeren van datacorrecties in de VEI-

monitor alsmede de opvolging van het correct binnenkomen van deze data. Tevens ben jij diegene die controles uitvoert op de laadzones van in- en outbound.

Voor deze functie is onze klant op zoek naar stressbestendige Magazijnverantwoordelijkedie bereid is om 's nachts te werken en over een goede kennis van het Nederlands, het Engels en het Frans beschikt.

Bovendien heeft deze persoon een goede kennis van algemene loodsprocedures en richtlijnen en is hij / zij in het bezit van een heftruckbrevet.

Als loodsverantwoordelijke ben je iemand die zelfstandig en probleemoplossend te werk gaat en die sterk is in het werken met computers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier