Senior Projectingenieur Stabiliteit
Gentis
Belgium
55 minuuten geleden
source : Experteer

Wie zijn wij : Wij zijn een gevestigd en dynamisch studiebureau. Bij ons ben je zeker van een goede verloning en extralegale voordelen.

Er heerst een aangename werksfeer met toffe collega's met ervaring. Ons familiebedrijf is toe aan uitbreiding en daar kan jij mee deel van uitmaken.

Wat is je functie : Van gebouwen en constructies in beton of staal zal je stabiliteitstudies opmaken en er wordt van je verwacht op de hoogte te zijn van diverse funderingsmethodes in functie van grondmechanische aspecten.

je zal werken in teamverband voor het dimensioneren van de stabiliteitselementen.de tekenaar zal je intens bijstaan bij het opmaken van structuur-, bekistings- en wapeningsplannen en deze zal je het nauwkeurig moeten contoleren.

De projectleider zal je moeten adviseren bij de uitvoering op de werf, en je zal hem ook moeten assisteren waar nodig.De projectmanager dient geinformeerd te worden over de belangrijke ontwerpbeslissingen.

belangrijke beslissingen zal je met je collega's moeten kunnen bespreken en alsook rechtstreeks rapporteren aan de directie.

Tenslotte zal je ook een junior projectingenieur stabiliteit odnersteunen. Contacteer me zeker : jill(at)gentisrecruitement(.

comJouw profiel : Profiel : Burgerlijk of Industrieel Ingenieur Bouwkunde met 5 jaar ervaringje bent in staat om zelfstandig complexe stabiliteitsstudies uit te voeren.

Je beheerst de Nederlandse taal, kennis van de Franse en / of Engelse taal is een pluspunt.Je werk graag in teamverband en kan je medewerkers voldoende motiveren.

Je kan verschillende projecten gelijktijdig behandellenJe kan goed werken met SCIA Kennis van REVIT / BIM is een extra pluspunt maar geen vereisteOns aanbod : Interne en externe opleiding, wij investeren graag in onze werknemers en zorgen voor een voortdurende bijscholing.

Stabiel bedrijf met uitstekende groei. We hebben onze vaste klanten en dit bestand is in constante uitbreiding.Goede werk / privé balans.

Tijdens het jaar worden weinig dagen collectief vastgelegd. Hierdoor krijgen onze werknemers meer dagen verlof vrij te kiezen.

We hebben tevens 'glijdende werkuren' ingevoerd.Je bent omringd door leuke en professionele collega's met passie voor hun werk.

Er heerst bij ons een prettige werksfeer. Je komt te werken in een open sfeer, dicht bij beslissers en je hebt de mogelijkheid om je te profileren.

Contacteer me zeker : jill(at)gentisrecruitement(.)com

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier