Projectleider landmeter (m/v)
via YELLOW SELECTIE
Kontich, Antwerp, BE
1 dag geleden
source : Monster

Bedrijfsprofiel : Onze klant staat voor nauwkeurigheid, kwaliteit, klantvriendelijkheid en efficiëntie. Het kantoor is gevestigd in Kontich, maar ze werken in heel België.

Ze bieden hun klanten een divers pallet aan landmeetkundige diensten die verdeeld zijn over 5 afdelingen : expertise en plaatsbeschrijvingen, juridisch en stedenbouw, technische metingen, tracé metingen en werven.

Om aan de aanhoudende groei te voldoen zijn zij op vandaag op zoek naar een Projectleider Landmeter. Functieomschrijving : Ze zijn in volle expansie en daarom zijn ze continu op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die hun team willen versterken.

Als projectleider landmeter heb je al een gedegen werkervaring en heb je bovendien kennis van het opmaken van offertes, het onderhouden van contacten met klanten, het aanmaken van rapporten en het organiseren en opvolgen van projecten.

Ervaring als leidinggevende is een pluspunt. Verwacht : Je beschikt over het juiste diploma. Je gaat gestructureerd te werk.

Je hebt een positieve en constructieve aanpak. Stiptheid en nauwkeurigheid draag je hoog in het vaandel. Je kan zelfstandig en autonoom werken.

De afwisseling buiten- en binnenwerk, het hele jaar door, schrikt je niet af. Je hebt kennis van Autocad / Bricscad (of aanverwante).

Je bent taalvaardig in het Nederlands (Frans en Engels zijn pluspunten). Je hebt een rijbewijs B. Aanbod : Naast een competitief loon biedt onze klant een onkostenvergoeding, maaltijdcheques en een groepsverzekering.

Daarnaast voorzien ze een wagen, een GSM en een laptop. En regelmatig een toffe activiteit. Je komt terecht in een no-nonsense bedrijf met een vlakke structuur en een leuke sfeer.

Je krijgt de mogelijkheid om je talenten en competenties te ontplooien en te ontwikkelen. Heb je interesse in deze vacature?

Reageer dan snel via antwerpen yellowselectie.be of via 0499 33 42 52

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier