Store Manager - district Antwerpen
C & A
Asse, Antw, BE
6 dagen geleden

Store Manager (m / v)

C&A België is met haar eigentijdse dames-, heren en kindercollectie marktleider in de modedistributie. C&A heeft een uiteenlopend en gevarieerd aanbod en een groot en zeer divers klantenbestand.

Al deze klanten tevreden stellen is dan ook een uitdaging van formaat. Hierin slagen wij enkel door de enthousiaste inzet van onze medewerkers.

Zij voelen zich persoonlijk betrokken bij onze onderneming. En niet zonder reden.

Functie

Als Store Manager ben je verantwoordelijk voor een ijzersterk resultaat van je winkel. Je leidt van op de winkelvloer een team van enthousiaste medewerkers en je motiveert hen dagelijks om de vooropgestelde doelstellingen te behalen.

Je zorgt daarbij voor een aangename werksfeer en een aantrekkelijke winkel waarin de klant zich thuis voelt.

Profiel

 • Je hebt een leidinggevende ervaring in de retail, bij voorkeur in de mode.
 • Je bent een rasechte teamplayer met een aanstekelijk enthousiasme en zin voor verantwoordelijkheid.
 • Je bent resultaat- en klantgericht en verkopen is je passie.
 • Aanbod

  Na een intensieve, praktische opleiding kom je terecht in een gevarieerde job binnen de modewereld. Je wordt beloond met een pakket arbeids-

  en loonvoorwaarden dat in de sector bij de beste hoort. De n 1 van de modedistributie in België en in Europa biedt je bovendien reële doorgroeimogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier