Business Analyst / Business Expert - Vervangingsinkomen
Christelijke Mutualiteit
SCHAERBEEK
3 dagen geleden

De dienst support vervangingsinkomen heeft als voornaamste opdracht een correcte, efficiënte en hartelijke ledengerichte toepassing van de reglementering inzake vervangingsinkomen te waarborgen.

De dienst bestaat uit een team van ongeveer vijfentwintig collega’s die werken rond kennisbeheer, procesbeheer en beleid.

Zij ondersteunen de regionale ziekenfondsen en de diensten van het hoofdkantoor bij de uitvoering van deze regelgeving door analyse, informatie en vorming, uittekenen van werkmethoden, beheer van de werkprocessen en het ontwikkelen van applicaties ter ondersteuning van deze werkprocessen in een agile werking.

In het kader van de ontwikkeling van onze activiteiten en de vernieuwing van de werking en applicaties binnen de sector, is het hoofdkantoor van de CM (Schaarbeek) op zoek naar een Business Analyst / Business Expert (M / V).

Concreet zijn jouw verantwoordelijkheden de volgende : - Je bepaalt en analyseert samen met de collega’s de IT-behoeften van jouw domein.

 • Je test onze applicaties op basis van de businessbehoeften.- Je beantwoordt samen met de collega's de vragen vanuitonze ziekenfondsen- Je stelt mee handleidingen en vormingsmateriaal op.
 • Je organiseert en geeft zelf ook de nodige vorming.- Je zorgt voor interne communicatie, informatiedoorstroming en feedback naar de collega’s.
 • Je neemt deel aan intern en extern overleg. - Je hebt een bachelorsdiploma of gelijkwaardig door ervaring.- Je hebt een sterke interesse in de sociale zekerheid.
 • Ervaring met business analyse en met de werking van een ziekenfonds zijn pluspunten.- Je beschikt over een uitstekende analyse- en synthesevermogen en werkt oplossings- en resultaatsgericht.
 • Je kan vlot de echte behoeften van de gebruikers vatten.- Je bent gericht op samenwerking.- Je organiseert, neemt initiatief en pakt de zaken actief aan.
 • Je bent goed tweetalig (N / F). We bieden jou een voltijds contract onbepaalde duur.Bij CM heeft je werk een belangrijke maatschappelijke impact.
 • Je maakt immers dagelijks het verschil voor onze leden. Zo kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket. Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden.

  Maar er is meer. Want wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen. We bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden.

  Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten. Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen.

  Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken : Bij ons leeft het.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier