Kwaliteitsmedewerker m/v
Skillflex
Boortmeerbeek
37 dagen geleden

Kwaliteitsmedewerker m / v

Omschrijving

Voor onze klant, gespecialiseerd in het verpakken van verse groenten en fruit, zijn we op zoek naar een kwaliteitsmedewerker met een hands-on mentaliteit.

Jouw takenpakket :

 • Als kwaliteitsmedewerker sta je in voor het onderhouden en verder uitbouwen van de huidige kwaliteitssystemen. Dit impliceert een actieve deelname aan sensibilisering en opleidingen (hygiëne, werkinstructies, ) van medewerkers.
 • Vanuit deze rol ben je medeverantwoordelijk voor de implementatie en dagelijkse coördinatie van de kwaliteitszorg in de verschillende afdelingen van de productie.
 • Dit vertaalt zich in het uitvoeren van controles (receptie van goederen, temperatuurregistratie, visuele controles, staalafnames, verblijftijd van voorraden, ) op de werkvloer (GEEN LABO OMGEVING).

 • Op basis van de vooropgestelde kwaliteitseisen signaleer je hierbij mogelijke afwijkingen en neem je zelfstandig de gepaste acties.
 • Je treedt ook op als aanspreekpunt ten aanzien van leveranciers en klanten (B2B) wat betreft klachten rond kwaliteit. Deze worden door jou zorgvuldig geregistreerden behandeld.
 • Binnen de organisatiestructuur rapporteer je rechtstreeks aan de kwaliteitsmanager.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier