HR Business Partner
TUC Rail
Sint-Gillis, Brussel, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als HR Business Partner ben je de spil tussen management, medewerkers van het competence center en de HR Experten (payroll, recruiter, training).

Je ondersteunt de Ressource Manager en de medewerkers in alle facetten van het HR beheer.

Samen met de Ressource Manager analyseer je de personeelsnoden op korte, middellange en lange termijn en onderneemt de nodige acties om de workforce van de competence center in stand te houden en uit te breiden.

Je ondersteunt zowel interne mobiliteit en bijscholing / omscholing van collega’s als externe rekrutering (tijdelijk of vast)

Je werkt nauw samen met de recruiters en selecteert geschikte kandidaten in overleg met de Ressource Manager

Je zorgt voor de onboarding van nieuwe medewerkers en begeleidt hen tijdens hun carrière

Door je veelvuldige, open formele en informele gesprekken met de medewerkers, ondersteun je hun persoonlijke ontwikkeling, adviseert hen bij opleidingsvragen, stelt carrièreplannen op, implementeert het welzijnsbeleid en stuurt hen door naar de experten wat betreft vragen over loonpakket en opleidingen

Je ondersteunt en adviseert de Ressource Manager in zijn People Managementverantwoordelijkheden. Je werkt hierbij nauw samen met de HR experten inzake Compensation & Benefits, Recruiting en Training en de Preventieadviseur.

Je begeleidt de ressource manager en medewerkers tijdens de jaarlijkse performantiecyclus (feedback, evaluatiegesprekken, bonusreview, promoties, salarisherzieningen, ontwikkelingstrajecten, )

Je neemt het initiatief voor HR verbeterprojecten en werkt actief mee aan projecten van andere HR collega’s (tools, processen, employer branding, )

Je draagt vanuit je passie en enthousiasme de change binnen TUC RAIL, zowel op het vlak van organisatie als op het vlak van cultuur

Master master in de HR of gelijkwaardig door ervaring

Je hebt ervaring als HR Business Partner en bij voorkeur in een technisch omgeving

Je bent communicatief heel sterk, een relatiebouwer en netwerker

Je bent nieuwsgierig en geboeid door technische omgevingen

Je bent een trekker, een initiatiefnemer op zoek naar uitdagingen

Continue verbeteren, passie delen en verantwoordelijkheid nemen zijn slechts enkele voorbeelden van waarden

Je bent tweetalige NL / FR

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier