Project Manager
Target Recruitment
Antwerp, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Project Manager sta je in voor verschillende projecten rond digitale producten. Je werkt binnen agile team dat werkt aan het product en fungeert als SPOC tussen de interne business en het technische team.

Je tekent de roadmap uit en je ondersteunt het team in de dagelijkse werking om het product naar productie te brengen. Hierbij stuur je bij waar nodig.

Je voert functionele analyses uit om de requirements te achterhalen en presenteert het concept aan de business-zijde. Hiervoor overleg je ook met het PMO over de resources die nodig zijn.

Je rapporteert regelmatig over de vooruitgang aan de verschillende stakeholders Je bent in het bezit van een Bachelor of Master-diploma ( bij voorkeur in IT, Engineering of gerelateerde domeinen)Je hebt meer dan 3j ervaring in Project ManagementJe hebt voorgaande ervaring met CF digitale productenJe hebt een goede kennis van Microsoft Office en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Engels en Frans.

Je hebt goede communicatie- en documentatieskills en kan vertrouwen opbouwen met interne / externe stakeholders.Je hebt bij voorkeur ervaring in Agile-frameworks (bv SCRUM)Internationale projecten in een multiculturele omgevingJe maakt deel uit van een team met uitgebreide technische kennisJe hebt de mogelijkheid om je talenten en verantwoordelijkheden gaandeweg uit te breidenEen aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen aangepast aan je ervaring

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier