Project Manager Low Voltage Switchgear (m/v)
Siemens
Beersel, Belgium
2 dagen geleden
source : Experteer

Omdat de ambitie vanSIEMENS verder reikt dan alleen maar de leider op het vlak vanenergiedistributie te zijn, ontwikkelt het bedrijf onophoudelijk innoverendeoplossingen voor een duurzaam en verantwoord elektriciteitsgebruik.

Bijgevolgis het bedrijf regelmatig op zoek naar nieuwe en bekwame talenten om ons tehelpen aan de klantenbehoeften te voldoen en om te werken aan de uitdagingenvan de toekomst.

Als je actief mee wilvormgeven aan dit nieuwe energielandschap, ben jij de Project Manager (Low Voltage) die wij zoeken!Wat zullen je verantwoordelijkheden zijn?

Als Project Manager zal je autonoom jouw takenpakket kunnen uitvoeren enzowel kleinere als grotere projecten op zich nemen.

 • Deze projecten zijn gerichtop industriële hoofdverdeelborden op laagspanning (Motor Control Centers). Jestaat er zeker niet alleen voor daar je kan rekenen op jouw teamgenoten en jouwteamleader Frank Lateur! Een greep uit jouw uitdagend takenpakket;
 • Instaan voor de conformiteit van de order (technische specificaties) metde in de offerte gepreciseerde behoeften. Indien nodig communiceer je eventuelebijzonderheden aan de fabriek.

  Vervolgens configureer je het schakelbord dat je naar de voornamelijk inDuitsland gevestigde producent zendt. Zowel in de fabriek als intern sta je in voor de verificatie van deengineeringfase en de controle van de montage en de inbedrijfstelling van hetproject.

  Hiertoe neem je, indien nodig, deel aan fabriekstests evenals aanwerfvergaderingen. In elke stap van het project, verzeker je dat zowel de planning als hetvooropgestelde budget worden nageleefd.

  Hiertoe werk je nauw samen met jecollega’s Project Controllers en dit met het oog op een duidelijke rapporteringbij je Management evenals voor de klant.

  Jouw communicatieskills ga je zeker verder kunnen benutten daar jeextern voornamelijk in contact zal treden met industriële klanten,toeleveranciers, keuringsinstanties, Intern zal je ook als spilfiguurfungeren bij o.

  a. jouw collega’s van sales, administratie, engineering, serviceen de fabrieken.De door jou gerealiseerde projecten zijn hoofdzakelijk bestemd voorklanten in België maar eveneensoccasioneel in Frankrijk evenals inde landen van Franstalig Afrika waarde markt zich blijft ontwikkelen en waarvoor België de rol van HUB op zichneemt.

  Je voornaamste werkplek situeert zich in de hoofdzetel van SIEMENS Beluxin Huizingen maar door homeworking wensen wij in een oplossing te voorzien aande mobiliteitsproblematiek.

  Over welke competenties moet je beschikken? Je beschikt over een Bachelor en / of Masterdiplomaingenieurswetenschappen met specialisatie Elektriciteit, Elektromechanica ofgelijkwaardig door professionele ervaring.

  Een eerdere ervaring van min. 3 jaar in projectmanagement op eentechnisch domein is vereist. Jouw klantenportefeuille zal voornamelijkbestaan uit klanten die gevestigd zijn in Vlaanderen hierdoor weet je zeergoed te communiceren in het Nederlands.

  Daarenbovenonderhoud je nauwe contacten met de fabrieken de voertaal is hierbij hetEngels.Om een goede wisselwerking met jouw collega’s te verzekeren, spreek je goed hetFrans en het Engels.

  Je bent vertrouwd met het gebruik van IT-tools zoals MS Office.Meer nogdan over de vereiste competenties, beschik je over een persoonlijkheid die vanjou HET profiel maakt waarmee wij het genoegen zullen hebben om mee samen tewerken.

  Omdat SIEMENS samenwerking en de ownershipculture bij elk van zijn medewerkers wil bevorderen, ligt de nauwgezetteuitvoering van je werk je na aan het hart en stel je alles in het werk om aande verwachtingen van de klant te voldoen.

  Hiertoe neem je vlot de nodigebeslissingen om de vooropgestelde termijnen na te komen. Wat heeft SIEMENS Belux jete bieden?

  We geven je de mogelijkheidje talenten verder te ontwikkelen in een internationale omgeving. We biedenbovendien een gevarieerd takenpakket, binnen een brede waaier van functies, enintensieve interne opleidingen om je loopbaan verder te ontwikkelen.

  Permanentecoaching en omkadering door een mentor maken eveneens deel uit van ons aanbod.We bieden je aantrekkelijke loonvoorwaarden in combinatie met tal vanextralegale voordelen.

  We createwhat matters! Apply, come & join us Organization : Smart InfrastructureCompany : Siemens S.A. / N.V.Experience Level : Experienced ProfessionalJob Type : Full-time

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier