Verantwoordelijke werkplaats en kwaliteit
WaW Jobs
Kontich, BE
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Permanent bijwerken van assemblage- en productiedossiers aan de laatste stand van de techniek.

Tijdig ter beschikking stellen van alle nodige onderdelen en arbeidsmiddelen zodat de productiemedewerkers hun taken kunnen uitvoeren.

Bewaken en borgen van de kwaliteit van de geassembleerde producten en componenten.

Bieden van technische ondersteuning tijdens assemblage of productieactiviteiten eventueel in overleg met de productontwikkelingsafdeling.

Uitvoeren van de productieplanning of aanpassen ervan indien de omstandigheden dit vereisen.

Opvolgen, plannen en documenteren van reparaties aan producten en componenten.

 • Uitbouwen van de technische, elektromechanische kennis van de assemblage- en productieafdeling;
 • Functie-eisen

  Je hebt een goeie kennis van elektromechanica, elektrische en elektronische componenten en je wil graag op de hoogte blijven van de laatste stand van de techniek.

  Je hebt een A2 diploma elektromechanica of gelijkwaardig.

  Je hebt al een aantal jaren ervaring in het assembleren van industriële, kasten en componenten en je beheerst elementaire mechanische en elektrische technieken.

  Je hebt ervaring met het werken in een KMO-omgeving, houdt ervan in kleine teams te werken, bent in staat flexibel in te spelen op onverwachte moeilijkheden of wijzigingen in de planning en hebt eventueel al een eerste ervaring met het aansturen van productiemedewerkers.

  Je beheerst basistechnieken van tekenen in AutoCAD of je bent bereid dit aan te leren.

  Je kan goed overweg met MS Office programma’s en hebt idealiter al ervaring met ERP software (MS Dynamics NAV is een plus) binnen een productieafdeling voor het verwerken van productieorders en het maken van een korte termijn planning.

  Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels.

  Je kan in belangrijke mate zelfstandig je werk plannen en uitvoeren.

  Arbeidsvoorwaarden

  We bieden je een boeiende en zeer gevarieerde job aan waarbij je terecht komt bij een gerenommeerde en groeiende speler in zijn marktsegment met een aangename en flexibele werksfeer (KMO) met een vlakke hiërarchie.

  Je krijgt een contract van onbepaalde duur (full time in een 39,5 u werkweek) aangeboden met een marktconform salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering en groepsbonus, ADV dagen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier