Bordenbouwer
AGO Jobs & HR
Roeselare, West-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant regio Roeselare zijn we opzoek naar een bordenbouwer. Je zal instaan voor de volgende zaken : - Je bouwt zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord aan de hand van installatiedossiers, schema's,.

 • Je plaatst onderdelen en componenten zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen , ...- Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar- Je monteert de kabelgoten, elektrische onderdelen en je brengt de bekabeling en labeling aan- Je test de kast en werkt ze af- Je spreekt Nederlands, kennis van andere talen is een sterk pluspunt- Je hebt minimum 2 jaar ervaring- Je bezit een rijbewijs B (je krijgt eigen bedrijfswagen)- Heftruck en rolbrug attest is een pluspunt- Je bent gemotiveerd
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier