Student polyvalent medewerker/stagehand BMCC
Start People Public - Poolstok
BRUGGE, BE
il y a 10h

Description

In Brugge heeft het volledig nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) de deuren geopend. Met dit nieuwbouwproject, positioneert de stad zich nog steviger als een niet te missen locatie voor beurzen, congressen en evenementen.

Vanuit een centrale ligging in de Brugse binnenstad, wil het BMCC haar klanten een ultieme beleving van hun event bezorgen.

Net hiervoor hebben wij ook jou nodig!

Ben je op zoek naar een bijverdienste als stagehand / polyvalent medewerker en wil je op ad hoc basis ingeschakeld worden voor events van diverse aard, dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Company

Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC).

Profile

We zijn op zoek naar studenten die op ad hoc basis in functie van de geplande evenementen op zoek zijn naar een bijverdienste en hiervoor taken willen uitvoeren gelinkt aan het onthaal van bezoekers of hulp voor, tijdens of na evenementen.

Deze taken kunnen erg divers van aard zijn en kunnen verschillen i.f.v. de aard van het event.

Zo kan je bijvoorbeeld ingezet worden voor taken gelinkt aan onthaal en begeleiding van bezoekers, controleer je tijdens een receptie dat alles nog netjes is, ruim je tijdens de pauze de vergaderzaal op en vul je dranken ed.

aan, help je tijdens op- en afbouw van evenementen mee en ben je tijdens een event beschikbaar voor het uitvoeren van kleine opdrachten ter ondersteuning van de event coördinator.

Je bent bijgevolg het manusje van alles en dat maakt deze job net zo boeiend. Je leest het goed, wij zoeken bijgevolg flexibele medewerkers die een divers pakket van taken willen uitvoeren en niet vies zijn om de handen uit de mouwen te steken.

Als je weet dat jij mee het uithangbord bent en mee zorgt voor een positieve ervaring bij de bezoekers, dan weet je dat we op zoek zijn naar medewerkers met een verzorgd voorkomen en correct taalgebruik.

Wat bieden wij jou?

Eerst en vooral, je werkt in een nieuwe en mooie omgeving in de Brugse binnenstad. Kijk zeker eens op de website https : / / bmccbruges.

com / om je nieuwe werkplek te bekijken.

Afhankelijk van het aantal events, kan je opgeroepen worden op diverse dagen en op diverse uren. Je hoeft niet altijd beschikbaar te zijn, maar wel op regelmatige basis.

Je krijgt voor deze functie een loon van € 12,7406 en een terugbetaling van openbaar vervoer of fietsvergoeding. Werk je op een zon- of feestdag of op bepaalde uren, dan zijn extra toeslagen van toepassing.

Volgende stap?

Heb je interesse om deel uit te maken van het team? Reageer dan op de link zodat wij met jou in contact kunnen treden. Na een positieve prescreening bezorgen wij jouw gegevens aan het BMCC, hierna kan je opgenomen worden op de reservelijst en kan het werk beginnen.

Signaler cette offre d'emploi
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature