Meet-en regeltechnieker (dag) - Regio Kruishoutem - Vast contract!
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, gelegen in Kruishoutem, is AGO Technics op zoek naar een meet- en regeltechnieker. Binnen jouw functie ben je verantwoordelijk voor de volgende zaken : -

 • Je bent als onderhoudstechnieker voortdurend op zoek naar oplossingen binnen automatisatie, meet- en regeltechniek en elektriciteit in het bedrijf;
 • Je verleent assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies, dit mechanisch en pneumatisch.
 • Je beschikt over een diploma TSO, bij voorkeur specialisatie elektromechanica of meet- en regeltechniek of je hebt relevante ervaring binnen het omschreven takenpakket.

  Je beschikt over kennis van automatisatie en regelkringen.Je hebt inzicht in PLC-sturingen.Verder kan je probleemoplossend denken, ben je stressbestendig en bezit je een dosis doorzettingsvermogen.

  Je kan zelfstandig werken, je bent flexibel en communicatief en hebt zin voor veiligheid en hygiëne.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier