Projectingenieur Elektriciteit  
Group Tormans
Brussel
9 dagen geleden

Objectives

Wij zijn op zoek naar een Projectingenieur regio Brussel.

Tasks

Als Projectingenieur Elektriciteit sta je in voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van de projecten van onze klant die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings.

Deze elektrische installaties zijn meer bepaald : verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen.

Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.

wordt samengewerkt met een studiebureau.

Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties.

Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een tekenaar / designer van de opdrachtgever.

In de werffase volg je ook de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches.

Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert.

Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

Profile

 • Ervaren Ingenieur Elektriciteit, Elektronica of Elektromechanica;
 • Minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie;
 • MUST : Specifieke ervaring in elektriciteit voor gebouwen, hoogspanningsinstallaties tot 15 kV, dieselgroepen, no-breaks;
 • PLUS : ervaring met spoorweginstallaties en / of ICT-installaties;
 • Leergierig, dynamisch en goede communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende kennis van het Nederlands, kennis van het Frans is een plus;
 • Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
 • Offer

  Tormans investeert in jouw toekomst door een aanbod aan gepaste opleidingen, persoonlijke begeleiding tijdens de uitvoer van je projecten, advies en coaching op maat.

  Onze projecten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren waardoor je inaanraking komt met de modernste technieken en de meest uiteenlopende installaties zodat je je kennis en talent maximaal kan ontwikkelen.

  Naast een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk salaris op maat, bieden wij tal van extralegale voordelenwaaronder maaltijdcheques, een dagvergoeding, verplaatsingsvergoeding of firmawagen met brandstofvergoeding, hospitalisatieverzekering,

  Bij Tormans kan je rekenen op een professionele, persoonlijke en eerlijke no-nonsense aanpak.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier