ADVISEUR-VERKOPER SHOWROOM SANITAIR
manpower
Kuurne, Belgium
1 dag geleden

Job Description

Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat op technisch, esthetisch en commercieel vlak.

Je kijkt en luistert naar de behoeften van de klant en speelt hierop in : Je maakt de offerte, bereidt het van de verkoop.

Je verzorgt eveneens de dienst naverkoop.

Client Description

Onze klant is gespecialiseerd in het Sanitair en voor hun dynamische showroom zijn ze op zoek naar een getalenteerde adviseur-verkoper.

Candidate Profile

Je hebt bij voorkeur al ervaring in de verkoop en klantentevredenheid komt voor jou op de eerste plaats. Je hebt ervaring met het gebruik van een computersysteem en het lezen van plannen.

Je bent bereid om op zaterdag te werken, hier staat een vrije dag in de week tegenover. Je spreekt vlot Nederlands en Frans.

Client Offer

Je komt terecht in een dynamische omgeving, met ruimte tot groei. Je maakt kans op een vast contract na positieve samenwerking.

Is deze job voor jou? Bel 056 25 85 55 of mail naar office.kortrijk manpower.be

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier