Jobs voor studenten
Colruyt Group
HALLE, Belgium
8 dagen geleden

Binnen Colruyt Group kan je als student aan de slag in de distributiecentra, de centrale diensten in Halle en de winkels over het hele land (Colruyt, OKay, Dreamland, Dreambaby en Bio-

Planet). Dat is mogelijk tijdens de schoolvakanties of gedurende één of meer dagen per week tijdens het schooljaar.

Zin om te solliciteren? Wees er dan snel bij. De jobstudenten voor de zomervakantie (juli, augustus en september) worden gekozen vanaf maart.

Als je solliciteert na maart, dan kom je in een wervingsreserve terecht.

Profiel

 • In de winkels krijg je dezelfde taken als een bediende-verkoper. Je vult de rekken aan en werkt mee in de verschillende afdelingen.
 • Na verloop van tijd kan je een opleiding volgen, waardoor je ook aan de kassa kan worden ingeschakeld (hiervoor wordt doorgaans de leeftijd van 18 jaar gehanteerd).

  Ook onze beenhouwerijen kunnen jobstudenten goed gebruiken.

 • In de distributiecentra kan je aan de slag als orderpicker, verpakker of sorteerder van de retourvracht. Als orderpicker zet je goederen klaar zodat winkels bevoorraad kunnen worden.
 • Je bent ouder dan 18 omdat je met een elektrische transpalet moet rondrijden. De verpakkers werken in één van de verpakkingsafdelingen voor kaas, koffie of groenten en fruit.

  Sorteerders van retourvracht verwerken lege flessen, papier, karton, plastiek, organisch afval (fruit en groenten) of een andere soort afval uit de winkels.

  Locaties : Halle, Ghislenghien, Ollignies, Erpe-Mere, Zaventem, Bornem, Lot en Mechelen.

 • In de centrale diensten zijn er tal van administratieve en technische jobs.
 • Je kan onder meer ook deel uitmaken van onze commerciële klantendienst waar je klanten in het Nederlands en Frans te woord staat.

  In deze dynamische omgeving sta je dicht bij onze klanten en het reilen en zeilen van onze Food (CLP, Bio Planet,...) en Non Food enseignes (Dreamland, Collishop,...).

  Wij bieden

 • een grondige begeleiding op je eerste werkdag
 • de gelegenheid om te werken in het hart van een stabiel bedrijf dat tal van mogelijkheden biedt voor professionele ontwikkeling en persoonlijke evolutie
 • een aantrekkelijk loon
 • de kans om je engagement te verlengen door ook tijdens andere schoolvakanties of op zaterdag te werken
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier