SERVICE TECHNIEKER BEVEILIGING - VAST CONTRACT
Manpower
Wetteren
5 uur geleden

Job Description

Na een degelijke inloopperiode zal je als installatie technieker instaan voor het plaatsen, installeren en programmeren van inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiliging.

Tevens zal je ook instaan voor het nakijken en oplossen van storingen. Dit zowel bij particulieren als bij KMO s en bedrijven.

Af en toe werk je autonoom en af en toe in team.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een groeiend bedrijf in de regio van Wetteren zijn we op naar een beveiligingstechnieker om het team te versterken.

Candidate Profile

Je hebt een goed inzicht in techniek en genoot een technische opleiding (elektronica, elektriciteit, stuur en beveiligingstechnieken) of je kan een gelijkwaardig niveau bewijzen door relevante ervaring in de beveiligingssector.

Kennis van beveiligingssystemen alsook een VCA attest of opleiding in het kader van de wet Tobback zijn pluspunten.

Je bent goed in omgang met je klanten.

Client Offer

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie en uitdaging binnen een menselijk bedrijf met reële doorgroeimogelijkheden.

Voor dit bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven. Je kan je ontwikkelen via een persoonlijk groei-

en opleidingstraject door zowel interne als externe opleidingen. Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd.

Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, GSM, maaltijdcheques van 8 euro, groeps-

en hospitalisatieverzekering, onkostenvergoeding, ...). Tot slot zijn de vakantiedagen (inclusief 12 ADV dagen) vrij te kiezen.

Verdere vakantieopbouw mogelijk via overuren (geen verplichting).

Report this job
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier