Technisch Adviseur Klanten
Fluvius SO
Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Belgie Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Als klantenadviseur sta je in voor de voorbereiding van eenvoudige en grotere, technisch moeilijke elektriciteit- en gasaansluitingswerken.

Je leert de Fluvius-flow kennen als je broekzak : je vindt de snelste weg naar een passende afhandeling van elk dossier.

Waar werk je? In onze kantoren te Deurne of Hoboken.

Wat doe je concreet? Met veel enthousiasme bereid je de aanvragen voor van voornamelijk grotere en technische moeilijkere aansluitingswerken.

Hiervoor ga je langs bij jouw klanten . Je voert een risicobeoordeling uit, stelt een offerte op en maakt afspraken met de aanvrager m.

b.t. de uitvoering. Je stelt een administratief dossier samen en je zorgt voor de nodige informatiedoorstroming zodat je technische collega’s probleemloos jouw klanten op onze netten kunnen aansluiten.

Je bent het technische aanspreekpunt en je zorgt voor een vlotte communicatie zowel met onze interne diensten als met de klanten.

Profiel kandidaat

Wat moet jij hebben? Je beschikt over een technische opleiding (TSO) of hebt relevante ervaring .

Je hebt een ruime technische bagage elektriciteit . Bij voorkeur heb je een achtergrond in renovatiewerken van technische installaties of toezichthoudende taken hier op.

Ervaring in administratieve verwerking van technische dossiers is zeker een plus. Je hebt een hoge verantwoordelijkheidszin, je bent klantgericht met een neus voor de juiste oplossing.

Je kan zelfstandig en nauwkeurig werken. Tenslotte kan je vlot werken met de gangbare PC-toepassingen . Je dichte collega’s praten je helemaal bij over de procedures en systemen van Fluvius.

Geboden wordt

Wat levert dat op? Ons pakket bestaat, naast een aantrekkelijk loon, uit fijne voordelen , zoals maaltijdcheques en natuurlijk korting op je energiefactuur.

Een Fluviusser werkt hard, maar kan ook hard genieten dankzij een mooie verlofregeling en een flexibele arbeidsregeling.

Wij bieden jou een vast contract aan.

Wanneer kan je aan het werk? Zo snel mogelijk. Van zodra je solliciteert, doorloop je de verschillende stappen in de sollicitatieprocedure.

Eerst krijg je een uitgebreide opleiding. Dan begint het pas echt.

Heb je nog een vraag over deze job? Neem dan contact op met jobs fluvius.be.

Ben jij de ontbrekende schakel? Solliciteer online.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier