STRALER (M/V) (ERVAREN)
Accent
Hoboken, BE
4 uur geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Jestaat in voor het handmatig stralen van grote metaalconstructies.Je vult de machine met grit en je reinigt en onderhoudt detoestellen.

Je voert visuele inspecties uit van de gestraaldematerialen op gewenste ruwheid verwijdering van roest enwalshuid.

Functie-eisen

Heeftervaring als straler Heeft kennis van metalliseren en / ofoppervlaktebehandeling. Heeft technisch inzicht. Kan inverschillende houdingen stralen en heeft geen hoogtevrees.

Heefteen safety attitude en is in het bezit van een VCA-attest. Attesthoogtewerker is een pluspunt. Kan zich flexibel opstellen en durftinitiatief te nemen.

Heeft een hands-on mentaliteit en kanpro-actief mee denken. Is gedreven en kan zelfstandig werken. Heefteen zeer goede kennis van Engels of Duits.

Andere bijkomende talenzijn een mooietroef!

Wijbieden :

 • Een marktconform loon
 • Na een positieve uitzendperiode een vasteindienstneming
 • Een job metdoorgroeimogelijkheden
 • Een aangename werksfeer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier