Projectmedewerker Waterbeheer
ARCADIS Belgium nv
Hasselt, Limburg, Belgium
6 dagen geleden

Previous job Next job JOB DESCRIPTION

Bij Arcadis willen we mensen aantrekken die onze passie delen en die willen bijdragen aan onze missie om de levenskwaliteit te verbeteren.

We bieden je de mogelijkheid om jouw wereld en de wereld rondom jou te transformeren. Dit blijkt uit wat we realiseren voor onze klanten, maar ook uit de kansen die we voor onze mensen scheppen.

Daarnaast zijn er onze vele initiatieven die pleiten voor gelijkheid en inclusie en de vele initiatieven om de samenleving te verbeteren.

Een Arcadiaan bekijkt de dingen graag vanuit verschillende perspectieven, geeft om de duurzaamheid van onze planeet en durft de toekomst vorm te geven.

Eén van onze kernwaarden is people first’. Je krijgt de kans om je carrière in eigen handen te nemen. Je werkt aan uiteenlopende projecten die een verschil maken in het leven van mensen.

Je krijgt de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen waarbij je wordt aangemoedigd om vanuit een groeimindset een flexibele carrière uit te bouwen die voor jou werkt.

Ondersteund door onze stichting Lovinklaan, investeren we voor de lange termijn in jou zodat jij jouw volledige potentieel bereikt.

Welke uitdaging ga jij aan?

Wil jij meewerken aan een integrale aanpak gericht op de waterketen én de leefomgeving? Maak dan bij Arcadis mee het verschil!

Verschillende stappen kunnen genomen worden om wateroverlast en droogte te vermijden. Een integrale aanpak is nodig : gericht op de waterketen én de leefomgeving.

Voor ons Projectteam Integraal Waterbeheer zijn wij op zoek naar een leuke collega! Als projectmedewerker Waterbeheer geef je de ruimte binnen steden en gemeenten mee duurzaam vorm.

Hiermee bied je een antwoord op de uitdagingen van de toekomst.

Als projectmedewerker Waterbeheer werk je mee aan verschillende projecten voor en met onze klanten. Samen met het team maak je conceptontwerpen voor het beheersen van het hemelwater en de vernieuwing van het afvalwaterstelsel.

Verder werk je een gedragen ruimtelijke visie uit voor een klimaat robuust watersysteem. Je vertaalt de behoeften van de klant naar een concrete en haalbare oplossing.

Je brengt de noden en knelpunten in kaart. Je vertaalt deze in diverse mogelijke oplossingsscenario’s die voldoen aan de eisen van de belanghebbende actoren.

Je neemt deel aan vergaderingen met diverse stakeholders. Je verzorgt rapportage- en presentatiemateriaal.

Tot slot sta je in voor de hydraulische berekeningen voor hemel- of afvalwater en ben je technisch betrokken bij de projecten.

Je coördineert (op termijn) het ondersteunend (internationaal) ontwerpteam zowel op gebied van kwaliteit als planning.

Wat heb jij in je mars?

 • Je beschikt over een master diploma (Geografie, Geomatica, Geologie, Bio-ingenieur, Industrieel Ingenieur, Ruimtelijke Planning, )
 • Een eerste werkervaring in waterbeheer of rioleringsprojecten is mooi meegenomen. Studeer je binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je enthousiast over de functie, is dit ook prima!
 • Een goed ruimtelijk inzicht en een logisch redeneervermogen komen in deze job van Projectmedewerker Waterbeheer alvast goed van pas! Je vertaalt jouw onderzoek, berekeningen en resultaten in een correcte rapportage.

  Complexe berekeningen met Excel templates of GIS schrikken je dan ook niet af.

  Verder handel je resultaat- en kwaliteitsgericht waarbij je tijdig knelpunten signaleert en op zoek gaat naar geschikte oplossingen.

  Bij Arcadis krijg je de ruimte, vrijheid en nodige ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw kennis en ontwikkeling binnen je vakgebied steeds up-to-date blijft.

  Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen en te groeien, waarbij je knowledge sharing hoog in het vaandel draagt.

  Je houdt ervan om in team te werken, te sparren met collega’s en om in overleg te gaan met de opdrachtgevers. Hiervoor beschik je over vlotte communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als eventueel ook het Engels.

  Je werkt vlot met MS Office (Excel / Word). Kennis van Autocad, Infoworks ICM, MapInfo, GMS (modflow), Wanda, ArcGIS of QGIS is een plus maar geen vereiste.

  Waarom voor Arcadis kiezen?

  Onze activiteiten bij Arcadis hebben een directe impact op het leven van mensen en de planeet. We maken het wonen, werken en leven in steden veiliger, duurzamer en veerkrachtiger.

  Samen met onze klanten creëren we zo een duurzame toekomst.

  We bedenken steeds nieuwe manieren die een positieve impact hebben en betere ervaringen creëren voor mensen : data gedreven en digitale oplossingen zijn onlosmakelijk deel van het Arcadis-DNA.

  Door de samenwerking met onze klanten en door het gebruik van technieken zoals design thinking, doorgronden we de meest uiteenlopende uitdagingen.

  Als wereldwijd bedrijf ondersteunen we vijf duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN zodat al onze projecten een betere en duurzamere toekomst garanderen voor iedereen.

  Naast hetgeen wat we realiseren voor onze klanten, ondersteunen we ook de lokale gemeenschappen waarin we actief zijn, zodat we de positieve impact op de samenleving vergroten.

  We meten en bestuderen niet-financiële informatie om zakelijke beslissingen te nemen en om onze eigen milieu-impact te verminderen.

  Tegen 2030 wil Arcadis wereldwijd volledig CO2-neutraal zijn.

  Onze inzet voor gelijkheid, diversiteit, inclusie

  We willen dat je elke dag je beste zelf kunt zijn. Gelijkheid en inclusie nemen we heel serieus en we houden onszelf verantwoordelijk voor onze acties.

  Het is onze ambitie om een betrokken, sterke en goede werkgever te zijn en een fijne werkplek te bieden voor iedereen.

  LI-HD1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier