Process Engineer 
HR Flux
Meulebeke, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

De Functie Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, onderhouden en optimaliseren van de processen en installaties in de productie om continu procesverbeteringen te formuleren, uit te werken en uit te testen.

Je onderzoekt en evalueert de bestaande bedrijfsprocessen aan de hand van de inbreng van de betrokken afdelingen en via de analyse van productie performance indicatoren.

Zo detecteer je anomalieën, bottlenecks, kwaliteits- en rendementsverliezen en desorganisatie van werkposten. Door het formuleren, uitwerken, en uittesten van verbetervoorstellen lever je hoogwaardige technische bijdrage aan de productieprocessen.

Je staat ook in voor de projectcoördinatie van het verbeteringsproject. Je zorgt voor de introductie en begeleiding van de proto’s, nieuwe en / of op maat gemaakte producten in het productieproces, de verhuis en / of installaties van nieuwe machines.

Om continuïteit van de kennis op lange termijn te garanderen, bied je de nodige ondersteuning en training van productiemedewerkers.

Je blijft op de hoogte van de evoluties op het gebied van proceskwaliteit en houdt jouw technische kennis up-to-date. Het Profiel Je genoot een hogere technische opleiding (bachelor electro-mechanica, industrieel ingenieur).

Een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie is waardevol om deze uitdaging tot een goed einde te brengen. Aan de andere kant zijn schoolverlaters met de juiste motivatie ook steeds welkom.

Vanuit je passie en expertise in techniek en processen ben je gedreven om continue verbeteringen door te voeren Door regelmatig in overleg te gaan met betrokken collega’s en een draagvlak te creëren voor de verbetervoorstellen installeer je structureel werkbare veranderingen Met respect voor de integriteit, het vertrouwen en de waarden van zowel de klant als Vitalo zelf, garandeer je kwaliteitsvolle en efficiënte optimalisaties.

Het Aanbod De kans om jouw ondernemingsspirit ten volle uit te leven in een professionele en mensgerichte omgeving met internationale contacten.

Een afwisselende functie met ruime verantwoordelijkheden waar je zelf zaken kunt realiseren. De mogelijkheid om te groeien met impact en om in open overleg jouw rol mee vorm te geven.

Concurrentieel salaris met een pakket aan extralegale voordelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier