Functieomschrijving Regiomanager
Direct Result
Antwerpen, BE
6 dagen geleden

Als Regiomanager sta jij als eindverantwoordelijke aan het roer van meerdere vestigingen. Jij bent het aanspreekpunt voor de managementteams die de directe leiding hebben over een vestiging.

Je begeleidt hen in de dagelijkse gang van zaken, maar maakt samen met hen ook plannen om de vestiging op gestructureerde wijze te laten groeien op al haar processen.

Je werkt zelfsturend en houdt van een steeds veranderende en resultaatgerichte omgeving. Je doet actief aan talentscouting en talentontwikkeling.

Door je sterke sociale vaardigheden weet jij de juiste mensen op de juiste plaats te positioneren om een optimale samenwerking te waarborgen.

Jijzelf bent eindverantwoordelijke voor alle KPI’s binnen jouw regio en hieromtrent leg je verantwoording af aan de Board of Directors.

Op strategisch niveau denk je actief mee over ideeën of initiatieven die aansluiten op de doelen van de organisatie. Jij vertaalt de steeds evoluerende bedrijfsstrategie naar jouw regio.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier