Payroll Officer - Internationaal Familiebedrijf - centrum Antwerpen (m/v)
Konvert Office Antwerpen
Antwerpen, BE
6 dagen geleden

Profiel

Ben jij gebeten door HR? Op zoek naar een volgende stap in jouw carrière of je eerste stap met een bachelor personeelswerk in de hand?

Dan heeft Konvert Office Antwerpen jouw droomjob! Voor onze partner, een stabiel en internationale logistieke organisatie in centrum Antwerpen, zijn wij op zoek naar een gedreven PAYROLL Officer voor zowel bedienden als arbeiders.

In deze functie kom jij terecht in een jong en dynamisch HR Team van 7 collega's en heb jij een uitdagend en uitgebreid takenpakket : - Je bent verantwoordelijk voor het verlonen van een 400tal werknemers in samenwerking met een sociaal secretariaat - Je zorgt voor een correcte opvolging van de facturatie van tijdelijke consultants - Je bent de expert in sociale en personeelsadministratie en verzorgt alle aangiftes bij indiensten, personeelsverschuivingen, uitdiensten, afwezigheden, economische werkloosheid, etc.

 • Je maakt rapportages omtrent personeelsdata - Je bereidt de maandelijkse loonkostrapportering voor en onderhoudt de nodige KPI's - Je rapporteert aan de HR manager
 • Aanbod

  Controleren of de wettelijke en reglementaire verplichtingen juist toegepast wordenGepaste maatregelen nemen. HR-activiteiten aansturen : Lonen.

  HR-activiteiten aansturen : Personeelsadministratie. Meewerken aan het opstellen van de strategische doelstellingen van de organisatie.

  Overleg en sociale dialoog met de personeelsleden of hun vertegenwoordigers organiseren. Personeelsbeheer controleren of uitvoeren : Individuele dossiers van werknemers beheren (vakantiedagen, bedrijfsgeneeskunde, .

 • Personeelsbeheer coördineren en dienstverantwoordelijken adviseren. Professionele informatie en reglementering opvolgen en actualiseren - Een uitdagende functie binnen een hecht team - Een marktconform salaris, inclusief extralegale voordelen zoals groepsverzekering en maaltijdcheques, - De kans om actief een bijdrage te leveren tot de verdere groei van dit bedrijf, - Een hecht team in een informele en gedreven werkomgeving (in het hartje van Antwerpen), - Een goede work-life balans.
 • Interesse? Stuur ons jouw persoonlijke CV met vermelding van de vacature naar antwerpen.office konvert.be

  Vereiste kwalificaties

  Wie zoeken wij? - Je hebt al enkele jaren ervaring met payroll en sociale wetgeving - Ervaring met verloning PC 226, 140 en 301 is een grote plus / meerwaarde - Je kent het sociaal secretariaat Partena en Acerta - Je bent discreet en diplomatisch - Je bent administratief sterk en werkt zeer nauwkeurig en accuraat.

 • Je kan goed overweg met Excel - Je bent een teamplayer en stressbestendig bij piekmomenten
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier