Project manager voor prestigieuze bouwprojecten
vind!
Ypres, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Als projectmanager word je ingeschakeld op een project vanaf de ontwikkelingsfase. Je onderhandelt / optimaliseert mee met lokale bewindvoerders teneinde een uitvoerbare vergunning te verkrijgen.

Je hebt de eindverantwoordelijkheid van een bouwproject van A tot Z, Al voor de bouwaanvraag ben je verantwoordelijk vanaf de conceptfase, de bouwtechnische fase en de finale uitvoering.

Je volgt de bouwwerven op, superviseert het aankoopproces en coördineert de verschillende nevencontractors. Je stuurt acfief de andere leden van het bouwteam aan (de architect, de studiebureaus stabiliteit en technieken).

Je respecteert de overeengekomen termijnen en controleert zorgvuldig de toegewezen budgetten. Je staat in voor de kwaliteits-, milieu- en veiligheidsaspecten verbonden met de uitvoering van de bouwwerf.

Je bent aanspreekpunt voor onze klanten. Wat maakt jou de geknipte kandidaat? Indien je niet voldoet aan één of meerdere van de hieronder vermelde competenties, laat dit je dan niet meteen afschrikken.

Bel of mail ons om gerichter af te stemmen, zo kunnen wij je kandidatuur persoonlijk verder inschatten. Je bent gedreven en stressbestendig.

Je beschikt over goede onderhandelingscapaciteiten Je bent een sterke organisator. Je bent sterk cijfermatig, people gericht en houdt ervan in team te werken.

Je beschikt over een diploma van Industrieel Ingenieur Bouwkunde en je hebt relevante en stevige werkervaring (gemiddeld 5 jaar) als Projectleider binnen grootschalige bouwprojecten of aan de uitvoeringskant van ontwerpbureaus.

Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Oost- of West-Vlaanderen. Je bent nederlandstalig met een goede kennis Frans en Engels.

Je kan vlot werken met MS Office. Wat biedt jouw nieuwe werkgever? Je komt terecht in een internationale & succesvolle onderneming.

Ondanks de internationale activiteiten blijft een no-nonsense KMO-mentaliteit behouden met West-Vlaamse oorsprong.In deze onderneming is er veel ruimte voor initiatief en autonomie.

Daarnaast heb je door de vlakke communicatiestructuur eveneens regelmatig contact met de directie. Onze klant is een vooraanstaande bouwheer / vastgoedontwikkelaar die actief is in kantoorgebouwen, residentiële projecten, handelszaken enz.

Door hun professionaliteit en enthousiasme hebben ze een prominente rol kunnen aannemen in zowel Belgische als internationale markten.

Hun kennis, vakmanschap en prestige vertaalden ze reeds meerdere malen in het ontvangen van diverse internationale bouw-awards.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier