Sales representative beveiligingsystemen WVL
Manpower
Kortrijk
19 uur geleden

Job Description

Als Sales Representative bestaan je hoofdtaken uit de verkoop van services en producten (waaronder branddetectiesystemen) door middel van actieve prospectie, cold calling en networking.

Je klanten, gaande van zelfstandigen tot KMO's in de regio, bevinden zich onder andere in de retailsector.

Daarnaast detecteer je de behoeften van klanten, denk je actief mee aan meerdere opportuniteiten en in functie daarvan bied je aangepaste technische oplossingen aan.

Daarbij sta je ook in voor het updaten van de CRM tool om op die manier je klanten te kunnen opvolgen en hier correct over te kunnen rapporteren.

Je rapporteert aan de Sales Manager.

Client Description

Manpower Permanent Placement is een vaste waarde binnen de werving- en selectiewereld. Door onze samenwerking met tal van gerenommeerde bedrijven kunnen wij zowel ervaren kandidaten als gedreven starters interessante opportuniteiten aanbieden onder een vast contract.

Mijn naam is Wouter en ik sta u graag bij in de zoektocht naar een kwalitatieve job met onmiddellijk een vast contract bij onze klanten.

Onze klant is een grote speler op het gebied van commerciële elektronische beveiliging. Ze zijn gespecialiseerd in het bieden van oplossingen tegen inbraak en brand.

Voor onze klant zijn wij op zoek naar een SALES REPRESENTATIVE (m / v) voor de regio West-Vlaanderen.

Candidate Profile

Je hebt bij voorkeur al een eerste relevante ervaring in een sales omgeving B2B. Je bent vlot in de Nederlandse taal en hebt een basiskennis van Frans en Engels.

Ervaring in prospectie, het werken met targets en het beheren en uitbreiden van een klantenportefeuille is een pluspunt.

Je hebt een echte huntersmentaliteit en je bent sterk communicatief.

Client Offer

Je krijgt vast contract met een marktconform salaris aangevuld met een bedrijfswagen en tal van andere extralegale voordelen.

Bovendien kom je terecht in een actief groeiende onderneming met tal van doorgroeimogelijkheden. Je krijgt ook de kans om opleidingen te volgen zodat je jezelf verder kan ontwikkelen en laten groeien.

Word jij de nieuwe Sales Representative voor dit bedrijf? Stuur je cv dan door naar Wouter.sissau manpower.be

Je sollicitatie wordt snel en confidentieel behandeld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier