Kantoor- verantwoordelijke Halle (m/v)
Fédérale Assurance
Vlaams-Brabant
3 dagen geleden

Referentie

Voor het Sales departement zijn wij op zoek naar een ondernemende en enthousiaste kantoorhouder voor het kantoor te Halle.

Je runt zelfstandig een kantoor van A tot Z. Jouw segment betreft de particulieren en kleine zelfstandigen.

Functie

Als kantoorverantwoordelijke, sta je in voor de commerciële ontwikkeling van het nieuwe verkoopkantoor van Federale Verzekering in Halle.

Je takenpakket is als volgt :

 • Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbouw van je eigen klantenbestand in de regio. Je zet acties op om klanten aan te trekken en uw netwerk uit te breiden.
 • Om dit te realiseren, werk je onder andere samen met de externe commerciële adviseurs uit de regio;
 • Je zorgt voor een perfect onthaal van de klanten, adviseert over verzekeringsproducten, sluit contracten af, en zorgt voor de administratieve opvolging.
 • Profiel

  Je bent een resultaatgerichte, klantgerichte en enthousiaste onderhandelaar met een hogere opleiding en een succesvolle verkoopervaring (bij voorkeur 3-

  5 jaar ervaring in een commerciële functie binnen de bank- en verzekeringssector). Bij voorkeur beschik je over een bachelor diploma in de richting van Verzekeringen / Financiën / Rechten / Boekhouden of gelijkwaardig door ervaring.

  Je bent geboren en getogen in de opgegeven regio en vindt steeds de juiste argumenten om mensen te overtuigen en contracten af te sluiten op verschillende niveaus.

  Op een zelfstandige manier een nieuw verkoopkantoor naar succes leiden, motiveert jou. Je bent ondernemend ingesteld en sociaal.

  Je legt makkelijk nieuwe contacten en kan rekenen op talrijke relaties in het sociale leven van de regio. Je beschikt over een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans.

  Solliciteren

  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Herken jij je in dit profiel? Reageer vandaag nog en solliciteer online (zie knop "Solliciteren" hieronder).

  Jouw kandidatuur wordt met discretie behandeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier