JUNIOR PRODUCT MANAGER- Maldegem
Synergie s.r.o.
Maldegem
4 dagen geleden

Een productinnovatie is steeds gekoppeld aan een marktaanvraag, een verandering in het gedrag of een evolutie in de wetgeving.

Als Product Manager dien je je hierin te verdiepen en een diepgaande kennis te verwerven over jouw producten. Om die kennis te verwerven zal je heel regelmatig in de field zijn en zal je veel contacten hebben met distributeurs, service en aankoop.

Nadat je voldoende kennis hebt verworven, zal je verbeteringsvoorstellen binnen jouw productgamma formuleren en deze vertalen in een Marketing Plan.

Van zodra een Marketing Plan goedgekeurd is, start de Innovatie afdeling met het productonwikkelingsproces.

Het bewaken van de Product Life Cyclerekening houdende met marges, product defecten, klachten, verkoopsresultaten, behoort eveneens tot jouw takenpakket.

Je volgt continu de trends en nieuwigheden op de markt en probeert het potentieel in te schatten. Weliswaar bekijk je amen met de distributeurs, sales en service welke productaanpassingen er moeten gebeuren om de verkoop de stimuleren.

Het geven van trainingen over jouw producten naar interne medewerkers, alsook naar externen behoort tot jouw takenpakket.

Profiel :

Je bent in het bezit van een Bachelor of Master diploma Landbouwkunde.

Affiniteit met de agri-business is een must.

Men kent jou als een gedreven persoon, die technisch inzicht weet te combineren met een commerciële feeling.

Je weet de juiste conclusies te trekken uit een veelheid aan informatie door jouw analytische vaardigheden.

Jouw enthousiasme voor het product weet je op anderen over te brengen.

Je bent communicatief, en je kan je vloeiend uitdrukken in het Nederlands en Engels. Kennis van bijkomende talen is zeker en vast een pluspunt.

Je bent bereid om te reizen (30%).

Aanbod :

Uitdagende en gevarieerde job in een internationaal bedrijf. Werken in een filevrije omgeving voor een bedrijf dat marktleider is in zijn segment.

Professioneel en georganiseerde context, ruime portie autonomie, aangename en collegiale sfeer, uitgebreid verloningspakket.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier