Aankoper public procurement met IT Affiniteit
KU Leuven
Leuven, Belgium
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Voor aankoopdossiers waarvan ICTS producteigenaar is, ben jij aan zet. In de aanbestedingsfase hou je de pen vast voor diverse types aankoopdossiers.

Naast klassieke contracten voor software, hardware en IT-infrastructuur groeit de vraag naar Software-as-a-Service-oplossingen en third party-services.

Je bent de contactpersoon tussen ICTS en de Aankoopdienst van de KU Leuven.Waar relevant stem je af met de IT-collega’s van de Associatie KU Leuven of met de lokale IT-beheerders binnen de universiteit.

Voor SaaS-oplossingen is er vaak ook afstemming met de collega’s uit de business. Je analyseert samen met hen de behoefte van de organisatie om een correct beeld te krijgen van de vereiste noden en functionaliteit.

Je initieert aankoopprocedures in samenspraak met de Aankoopdienst. Je organiseert informatierondes, schrijft de bestekken uit, geeft input naar mogelijke leveranciers.

Je onderhandelt met leveranciers over gunstige aankoopvoorwaarden.Je beoordeelt kandidaturen en offertes en je schrijft gunningsvoorstellen en -verslagen.

Bij dit alles volg je de wetgeving Overheidsopdrachten. Je stemt hierover af met de Aankoopdienst van KU Leuven en met je collega coördinator.

Bij technisch complexe dossiers kan je beroep doen op de expertise van de back-office-collega’s.In de uitvoeringsfase ben je verantwoordelijk voor de goede opvolging van de overheidsopdrachten of raamcontracten.

Je onderhoudt geregeld contacten met de leveranciers en de interne klanten en bent voor hen het eerste aanspreekpunt.Je zorgt na de gunning voor een goede overdracht van de operationele uitvoering van het contract naar je collega’s van de frontoffice, de betrokken backoffice-teams of de business.

Je blijft een adviserende rol opnemen in geval van problemen of conflicten met de leverancier.Specifiek voor SaaS-oplossingen : Je besteedt bijzondere aandacht aan de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van de oplossing.

Je besteedt bijzondere aandacht aan de beveiliging van en de toegang tot de data binnen de toepassing.Je gaat na of en onder welke voorwaarden data desgewenst kunnen worden geïmporteerd in de toepassing, of kunnen worden geëxporteerd, bijvoorbeeld bij overgang naar een nieuwe aanbieder.

In dit kader volg je de evoluties op vlak van de AVG-wetgeving, en van relevante certificaten of gedragscodes voor SaaS-leveranciers.

Je bent in het bezit van een masterdiploma of hebt een gelijkwaardig niveau verworven door ervaring.Globale affiniteit i.

v.m. IT-dienstverlening is een vereiste.Ervaring in IT-aankopen is noodzakelijk.Kennis van de wet op de overheidsopdrachten is een pluspunt.

Je hebt een sterke focus op samenwerken en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.Je bent diplomatisch en klantgericht ingesteld en hebt oog voor innovatie en vernieuwing.

Je beschikt over een grondige kennis van het Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Engels. Je hebt een vlotte pen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier