Productiemedewerker /-ster: uitzonderlijke verloning en snelle opstart
Randstad
GENK, Belgie
4 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Als productiemedewerker / - ster kom je terecht in een sfeervolle werkomgeving waar veiligheid zeer belangrijk is.Je staat in voor het onderhoud van machines.

Je voert na interne opleiding manuele handelingen uit als proces operator, interesse in techniek is dan ook erg belangrijk.

Profiel

Heb jij interesse in techniek, leer je graag bij, ben je verantwoordelijk en een teamplayer?Vind jij veiligheid ook zo belangrijk en kan je best wel tegen een gezonde portie stress?

Ben jij gemotiveerd om in een volcontinu systeem te werken in een boeiende, toffe werkomgeving en te profiteren van de vele vrije dagen, een hoog loon en tal van andere voordelen?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Jobgerelateerde competenties

 • Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren
 • Toezicht houden op de doorstroom en de voortgang van producten op een productie- of transportlijnIndien nodig elementen deblokkeren en verwijderen
 • Aanbod

  Dankzij ons snel rekruteringsproces weet je na 48h al of je mag opstarten of niet. Lang wachten op feedback is hier dus absoluut niet aan de orde.

  Wanneer je mag starten, doe je dat onmiddellijk met een contract van bepaalde duur.Als productiemedewerker / - ster krijg je een uitstekende verloning en uitzonderlijk hoge ploegenpremie.

  Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen zoals mogelijkheid tot een bedrijfswagen, CAO90premie, maaltijdcheques (8 euro / dag), groepsverzekering, 13e maand, vakantiegeld, ...

  Voor een wereldspeler in roestvast staal waarbij de mens centraal staat, zijn we op zoek wegens uitbreiding van hun activiteiten naar productiemedewerkers / productiemedewerksters.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier