Jong geweld in schrijven bij Anna Pops in Aalst
Anna Pops
9300 AALST
6 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Anna Pops is sinds 2012 de vertaling van de drang naar kwalitatieve en originele schoenen. In 2017 wordt dit verhaal aangevuld met kinderkleding met lef.

Gepersonaliseerde en duurzaam geproduceerde stukken staan centraal in de samenstelling van onze schoenen- en kledingcollectie.

We zijn geen voorstander van massaproductie. Enkel mode die op een bewuste manier gecreëerd wordt, krijgt hier een plaatsje.

Het verlangen om iets tastbaars te maken komt tot leven in de 'Anna Pops Creaties'. Hierbij voegen we een Anna Pops 'touch' toe aan de schoenen in de vorm van unieke kleurencombinatie en verrassende materiaaltoepassingen.

In 2018 hebben we onze eigen schoenenlijn ontworpen; Ocra by Pops. Elegante vormgeving, verfijnd materiaalgebruik en subtiele details staan hier centraal.

Job description

COPYWRITER VOOR ONZE WEBSITE

Het bruist in onze hoofden van wilde ideëen en boeiende projecten maar krijgen deze te weinig uitgewerkt omdat de omschrijvingen van onze producten op onze website teveel tijd in beslag nemen.

Daarom zijn we op zoek naar een schrijvend talent dat gepassioneerd is door tekst en taal, de puntjes op de i zet en allergisch is aan dt-fouten.

Je bent enthousiast en vaardig in het volledige zelfstandig werken en creatief zijn met woorden is jouw talent. Dan ontmoeten we je heel graag.

Searched Profile

Een enthousiaste stagiair of student(e) met voldoende verantwoordelijksheidsgevoel. Vlot kunnen pennen en je flexibel opstellen zijn een must.

We hebben meer werk in januari / februari en juli / augustus maar betrekken je ook graag bij andere zaken. Gevoel voor mode is een pluspunt.

We offer

We zijn een team van 3. Elk met zijn talent en karakter vormen we de ideale basis voor tevreden klanten en een aangemame werksfeer.

We worden gelukkig van onze klanten die Anna Pops ervaren als een echte beleving. We bieden je graag dit aangemane kader en veel verantwoordelijkheid.

Ons leren kennen doe je hier.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier