Austin Bright - .NET Developer
Austin Bright
Hasselt, Belgium
il y a 4j
source : ictjob.be

Deze onderneming helpt bedrijven met de automatisering en digitalisering van bedrijven in de voedingsindustrie, chemische industrie, de farmaceutische wereld en smart logistics.

Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van 85 personen. Voor hun vestiging in Bornem zijn ze op zoek naar een gemotiveerde .

NET Developer. Verantwoordelijkheden Samen met je team zal je een aantal maanden tot 1 jaar aan een project werken voor de digitalisering van de klant.

Binnen het project zal je met de hele levenscyclus van de applicatie betrokken zijn. Je zal hierbij in .NET werken in C# en ASP.

NET, SQL, ... Naast de ontwikkeling van nieuwe applicaties help je de klant in het onderhouden, monitoren, troubleshooten en uitbreiden van bestaande applicaties.

Profiel Je bent gepassioneerd door Software Development. Een Graduaat / Bachelor of Master in een IT-gerelateerde richting, of gelijkgesteld door ervaring.

Je bezit over goede analytische skills en houdt van een uitdaging. Aanbod Je komt in een hecht team van gepassioneerde mensen terecht die een gezellige sfeer zeer belangrijk vinden.

Naast de werkuren worden er after work events georganiseerd, weekendjes weg gegaan, sportieve challenges, ... In je functie kan je tal van bedrijven verder helpen met de digitalisering van hun bedrijf.

Hier wordt er in jouw talent en persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd. Verschillende opleidingen ieder jaar zijn zeker mogelijk.

Je krijgt een zeer mooi salarispakket dat kan oplopen tot EUR4800 per maand, afhankelijk van je ervaring. Hier krijg je bedrijfswagen, verzkeringen, onkostenvergoedingen, maaltijdcheques, .

 • Wil jij deze nieuwe uitdaging graag aangaan? Aarzel dan zeker niet om ons met je CV te contacteren via onderstaande knop.
 • We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

  Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature