Austin Bright - .NET Developer
Austin Bright
Hasselt, Belgium
5 uur geleden
source : ictjob.be

Als je als een naar het Nationaal Park Hoge Kempen, de Sahara in Lommel of naar de fruitbomen in Sint-Truiden bent geweest, dan weet je hoe groen Limburg is.

Geen wonder dat in deze provincie dan ook volop ingezet wordt op hernieuwbare energie. Deze eens zo kleine start-up zet sprongen vooruit met hun self-learning algorithms, waarbij groene stroom van woningen & gebouwen, elektrische wagens en slimme microgrids geoptimaliseerd wordt.

En dat allemaal dankzij een systeem dat volledig is uitgerust met de toepassing van IoT en Machine Learning, om diens effectiviteit te verhogen.

Jobomschrijving Centraal aan deze functie is dat je je volledig richt op programmatie, dit bekijk je samen met verschillende stakeholders voor het product.

Jouw verantwoordelijkheden liggen rond de verdere ontwikkeling van alle problemen rond de interfaces, front- en backend ontwikkeling en Cloud-toepassingen.

Als je ook frisse ideeën hebt, mag je deze in de verschillende afstemmomenten zeker in de groep gooien. ProfielJe hebt affiniteit met numerieke optimalisatie technieken, Machine Learning en AI.

Jouw doel is om met ons mee te groeien en energie 100% hernieuwbaar te makenJe beschikt over een Master in Computerwetenschappen, Industriële Wetenschappen of in EnergieReeds 3 jaar ben je aan de slag als software developerC# en Azure zijn kinderspel voor jouNaast de Nederlands beheers je het Engels perfect Wat bieden wij jou aan?

Je werkt binnen een duurzame onderneming en kan meewerken aan een betere planeet.Hier krijg je flexibele uren met 3 thuiswerkdagen.

Je komt binnen een hecht team terecht waar iedereen informeler met elkaar omgaat.Je krijgt een zeer mooi salarispakket met een bedrijfswagen, groeps-en hospitalisatieverzekering (DKV + familie), netto vergeoding van EUR150 en maaltijdcheques van 8EUR.

Hier werk je in een hoogtechnische omgeving aan uitdagende projecten.Je kan meewerken aan de shift van fossiel gebasseerde systemen naar hernieuwbare energiebronnen.

Het bedrijf is in volle groei en hier zal je deel van uitmaken. Er worden veel opleidingen voorzien en kennisdeling gedaan zodat jij zelf kan groeien.

Heb je interesse in deze vacature of ken je iemand die hierin geïnteresseerd kan zijn? Aarzel dan zeker niet om ons samen met je CV te contacteren via onderstaande knop.

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier