Austin Bright - .NET Developer
Austin Bright
Hasselt, Belgium
2 dagen geleden
source : ictjob.be

Hoewel het niet meer het allernieuwste op de markt is, blijft de toepassing van software om de dagdagelijkse gebeurtenissen te kwantificeren erg belangrijk.

Hier was dit Hasseltse scale-up bedrijf al in 2015 in actief binnen verschillende sectoren. Hun applicatie helpt bijvoorbeeld winkeliers om te zien hoeveel mensen in hun winkel zijn geweest, hun koopgedrag en geslacht zodat ze o.

b.v. die informatie beter kunnen inspelen op de noden van hun klanten. SmartCity laat bijvoorbeeld toe aan gemeentes om het verkeer te controleren of later in te spelen op bepaalde problematieken.

Het product biedt dus aan verschillende sectoren oplossingen en daarom is het dan ook sterk in aanvraag gestegen. Nu zoekt men een ervaren .

NET developer die hun drie koppige team komt versterken. Jouw verantwoordelijkheden Hoewel je voornamelijk op het pure softwaregedeelte zal werken, worden in hun applicatie ook Embedded technologieƫn verwerkt zoals C, C++.

Hier zal je 80% verder werken op de bestaande producten, waarbij je de volledige levenscyclus van een applicatie verzorgt.

20% wordt vrijgehouden om aan andere kleine projecten te werken (maatwerk). Jouw profiel Nieuwsgierigheid wordt hier aangemoedigd, hier stimuleert men haar werknemers om steeds honger te hebben naar nieuwe methodes Omdat de projecten vaak complex zijn, wordt van je verwacht om steeds analytisch en probleemoplossend te werken.

Je presteert uiteraard ook goed onder stressmomenten. Je technische kennis strijkt zich uit van .NET, Visual Studio,C C++ tot SQL.

Zoals hierboven vermeld zal je kennis eerder naar de brede kant zijn. Ervaring in beeldverwerking, ML en MicroServices is een pluspunt Master Toegepaste Informatica of Computerwetenschappen, gekoppeld aan vier jaar professionele ervaring.

Creativiteit, nauwkeurigheid en ordelijkheid zijn termen die je op het lichaam zijn geschreven. Aanbod Startend brutoloon van EUR3.

000 en naargelang je kennis, ervaring en inzet wordt dit na een inloop periode herzien. Dit wordt dan verder aangevuld met een stevig extralegaal voordelenpakket bestaande uit een bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, netto vergoeding, maaltijdcheques, GSM en laptop.

Dit is inderdaad meer dan een extraatje! De mogelijkheid om door te groeien naar een positie die je voor ogen hebt naargelang je motivatie en resultaten zal men hier alles in plaats stellen zodat je dit kan bereiken Om even op rust te komen wordt hier vaak videogames gespeeld, dit zal je de kans geven om je collega's beter te leren kennen en eventueel een lesje te leren Heb je interesse in deze vacature?

Bezorg ons dan zo snel mogelijk je CV via onderstaande knop. We zorgen steeds voor een confidentiƫle behandeling van je kandidatuur.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier