Graduate Position: Bachelors (Verschillende profielen)
SPF Finances - FOD Financiën
Bruxelles
6 dagen geleden
source : Student.Be

Ben je pas afgestudeerd of heb je reeds een aantal jaren professionele ervaring achter de rug? Heb je een bachelor diploma op zak en ben je op zoek naar een leuke uitdaging?

De federale overheid rekruteert, en jouw profiel interesseert ons! Lees dus verder en solliciteer!

De federale overheidsdiensten zijn op zoek naar medewerkers voor verschillende domeinen zoals sociale zekerheid, gezondheid, milieu en klimaat, veiligheid, economie en financiën, internationale zaken, technieken en infrastructuur, controletechnieken, human resources, ICT, communicatie en wetenschappen.

Afhankelijk van je interesses, diploma en ervaring kan je tewerkgesteld worden bij één van deze federale instellingen in een functie die jou op het lijf geschreven is.

Er staan momenteel tal van diverse vacatures open. Hier vind je alvast een greep uit het aanbod.

Wil jij een job met inhoud en impact? Neem dan deel aan deze aangepaste selectieprocedure!

Omwille van Covid-19 en de dringende nood van verschillende overheidsdiensten aan nieuwe medewerkers, werd een specifieke selectieprocedure opgesteld : alle overheidsdiensten zullen nieuwe medewerkers die laureaat zijn van deze selectie kunnen aanwerven voor uiteenlopende functies.

Het enige dat jij hoeft te doen is je kandidaat stellen. Voldoe je aan de deelnemingsvoorwaarden (zie rubriek deelnemingsvoorwaarden), dan word je uitgenodigd om een computergestuurde test af te leggen.

Indien je voor deze test slaagt, word je opgenomen in de zogenaamde wervingsreserve. Afhankelijk van je rangschikking zullen de verschillende organisaties je dan concrete jobs aanbieden, met een specifieke beschrijving van hun professionele context.

In functie van het gevraagde profiel, kunnen hierbij nog bijkomende diploma- en / of ervaringsvereisten gevraagd worden.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de deelnemingsvoorwaarden, dan word je uitgenodigd voor een bijkomende specifieke proef (vaak een interview waar je jouw competenties en motivatie kan tonen).

Slaag je voor deze test, dan word je aangeworven.

Aarzel dus zeker niet om een kijkje te nemen in het jobaanbod en te solliciteren!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier