Reservist assistent/e in een aankoopdienst
La Défense
Zeebrugge, BE
4 uur geleden

Ben je op zoek naar een functie binnen een aankoopdienst met verantwoordelijkheid ? Heb je een analytische geest en heb je oog voor detail ?

Dan hebben wij een job die je zeker kan interesseren.Binnen de aankoopdienst kom je in een team terecht dat verantwoordelijk is voor verschillende aankoopdossiers voor de organisatie.

Je doet de opvolging van aankopen vanaf het opstarten tot het afsluiten.

Je gaat behoeftes analyseren volgens prioritiet. Je zal offertes aanvragen, antwoorden verwerken en bestelbrieven opstellen.

Je beheert de operationele afspraken met leveranciers en volgt de afgesproken levertermijnen, kwaliteit etc. op en stuurt bij waar nodig.

Je bent een teamspeler die zelfstandig kan werken en vervult jouw administratieve taken (communicatie met leveranciers, nakijken van facturen, klassement,.

 • zodat de aankoopafdeling efficiënt en doeltreffend functioneert. Een kennis van de basissoftware is een must. Meer info over de reserve
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier