Digital Project Manager (v/m)
Siemens S.A./N.V.
Beersel, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Job Description Siemens Mobility is s werelds toonaangevende leverancier van mobiliteitsoplossingen voor hetefficiënte, veilige en milieuvriendelijke vervoer van mensen en goederen.

Zohelpen we bij de verbetering van de dagelijkse levenskwaliteit van miljoenenmensen op alle continenten. Gedreven door innovatie, ontwikkelen weintelligente gedigitaliseerde oplossingen voor het mobiliteitsvraagstuk dat steeds groter wordt.

Onze Business unit IntelligentTraffic Systems (ITS) biedt als technologieleveranciervooruitstrevende data gestuurde oplossingen zoals SIL3-conforme verkeerslichtregelaars ,verkeersmanagement-centrales, ANPR-camera’s voor automatischenummerplaatherkenning, AID-camera’s voor automatische incidentdetectie voorsnelwegen en tunnels, C-ITS voertuig-naar-infrastructuur -communicatietoolsen andere nieuwe technologieën die autonome vervoerssystemen mogelijk maken.

Samenmet onze klanten (vnl gemeentelijke en federale overheden envervoersmaatschappijen) streven we naar een veilige en efficiënte doorstromingop de weg en zoeken we samen naar dynamische oplossingen voor slimme steden.

Binnen ITS zijn we momenteel op zoek naar een Digital ProjectManager . In deze rol ben je betrokken bij de projecten vanaf de offertefase toten met de oplevering van het project bij onze klant.

Van begin tot einde dus,met als doelstelling een rendabel en succesvol project op te leveren aan eentevreden klant. Zo krijg je de kans omlange-termijnrelaties op te bouwen met je klanten en tegelijk te werken opgrote, technisch uitdagende projecten met een brandend actueel maatschappelijkdraagvlak.

We bieden je een gevarieerde rol met commerciële en technische uitdagingenén grote zichtbaarheid binnen onze organisatie en bij onze klanten.

Are you upfor this challenge? Watzijn je verantwoordelijkheden als Digital Project Manager? Je beheert van A tot Z verkeerstechnische projectenwaar software-ontwikkeling en digitalisatie centraal staan.

Je waakt erover dat je projecten gerealiseerdworden overeenkomstig de contractuele afspraken, termijnen en budgetten, en ditconform de kwaliteitseisen van de klant én van Siemens Mobility.

Je streeft actiefnaar tevredenheid bij de klant waarbij je erin slaagt om de belangen van allebetrokken partijen en stakeholders in evenwicht te houden.

Je coördineert detechnische projecten, alsook verscheidene sub-projecten. Daarbij werk je nauwsamen met wisselende projectteams om zo als 1 team de vooropgesteldedoelstellingen te bereiken.

Binnen je portfolioga je op zoek naar opportuniteiten en nieuwe strategieën waarbij jij eenleidende rol neemt in het commerciële beheer.

Je staat in voorde communicatie en rapportering aan het management en internationale partners. Overwelke kennis & vaardigheden beschik je als Digital Project Manager?

Jehebt een Bachelor of Master diploma Elektronica en / of ICT (of gelijkwaardigdoor ervaring). Jehebt minimum 7 jaar relevante ervaring in het managen van technische en digitalisatieprojecten Kennis vanbesluitvormingsprocessen en van wet- en regelgeving (onder meer vanoverheidsopdrachten, aanbestedingen en contracten) kan nuttig zijn.

Je bent vlot drietalig : Nederlands,Frans, en Engels (zowel mondeling als schriftelijk). Duits,naar HQ toe, is een pluspunt.

Je bent proactief en neemt graaginitiatief. Je hebt al bewezen een goedeonderhandelaar te zijn waarbij je de belangen van alle partijen kan verzoenenen consensus kan bereiken.

Je geeft blijk van een echte teamgeesten schrikt er niet voor terug om, wanneer nodig, een leidende rol op te nemen. Je neemt de realisatie vandoelstellingen ter harte.

Je kan goed autonoom werkenen slaagt er tegelijkertijd in de dingen gedaan te krijgen samen met eenbrede groep collega’s.

Je kan je gemakkelijk aanpassen enweet hoe te communiceren op verschillende niveaus. Je beschikt over een gezondedosis assertiviteit.

Tot slot, ben je ook stressbestendigen kan je verscheidene taken gelijktijdig beheren en dit met het oog op denaleving van deadlines.

Watheeft Siemens je te bieden? Je krijgt de kans om mee te bouwen aan eenuitermate actueel maatschappelijk thema. Deze functie is tevens een goedegelegenheid om deel uit te maken van een gevestigde onderneming met sterkegroeiperspectieven.

We bieden afwisselend werk in een brede waaier aan functiesen intensieve interne opleidingen om je loopbaan verder uit te bouwen.

Ookpermanente coaching en begeleiding door een peter / meter maken deel uit van hettraject. Als je denkt dat deze functie goed bijje vaardigheden en ervaring aansluit en je bent gepassioneerd door werken vooreen bedrijf dat een positieve maatschappelijke bijdrage wil leveren doormobiliteitsuitdagingen te beantwoorden met innoverende oplossingen,solliciteer via de link hieronder.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier